hello, ha jol tudom sok helyen tárgyalták és olvastam h adásvételi nem elég, kell hozzá külföldi forgalmi vagy legalább valami papir, mert adásvételivel még csak azt sem bizonyitod be h nem lopott...
Üdv mindenkinek. Érdeklődnék.Olaszországbol származó 125 ös motorkerékpárt szeretnék forgalomba helyezni. Magyar adásvételivel. Mibe kerül ez nekem ? milyen dilyakat kell fizetem?Várom a felvilágositásokat.
Nekem elég lágy volt az első teló, egy fékezéstől szó szerint letérdelt, ezt ugy oldottam meg hogy a rugónélküli szárba beleaplikáltam egy TZ első rugót, azóta patent.
ha Bodee-ék gépére esik a választásom az is 93-as... viszont abban meg cseréltek telot, nah majd ha nála lesz remélem tudok vele beszélni ezt azt akkor ezt is megérdeklödöm
mikori az h csak egyikbe van rugo? :D amugy milyen olajat raksz bele, az se mindegy, én is nem sokkal azelött cseréltem h eladtam a DT-t (abba 3-4 deci körül raktunk asszem)
Nekem nem lett bajom , hátsó idom stukkolta meg a kezem , moccon fejidom tört , gyujtáskapcsoló tört , bal oldali kapcsoló tört , kormány hajlott ,meg pár karc , nemvészes
nem lett annyira nagy baja,fejidom tört el,meg pár kapcsolo minusz