Köszi, a régi szemüvegem tönkre ment és ilyet ajánlottak az egyik boltban. Tegnap összeraktam a gépest voltam vagy két karikát a városban, naon jó volt. Igaz a város tele van éberékkel, ez egy kicsit csökentett a dolog élvezeti értékén, de 3 hónap kihagyás után még így is jó volt újra mocin.
Hali emberek... Jó látni hogy azért vannak még páran a topikban
Én mostanság áttértem az emberi erőre de ugyanúgy 2 keréken... vettem ma egy bicajt aztán remélem hétfőn suli után (vagy alatt) elmegyünk haverokkal tekerni kicsit...
Látom téma volt hogy kinek kije volt motoros ... aztán valamelyik nap nézegettem családi fotókat mikor találtam egy gyöngyszemet : fater a Pancsit akarja életre kelteni az udvar közepén szigorú menetfelszerelésben ami egy farmer egy vászoning egy dorkó és egy műanyag kübli a fején jah és az elengedhetetlen napszecsa plekó helyett De mire én megszülettem már nemvolt motorja , vagyis volt a disznóólnak támasztva ami sztem a mai napig ott áll, ha még el nem porladt teljesen...
Na most így ennyi mert haver baszogat hogy gamézzunk ...
ne gobdolj annyira sötétre mint egy "alapba" sötét szemüvegre/plexire, közepesen kb, szoval azért enyhiti a szikrázo napsütést de nem lesz olyan mint egy rendes
Hát nekem nagyszüleim már nem éltek mikor megszülettem, de anya mesélte h fodrászhoz úgy jártak amíg kicsik voltak h felültek a motorra 4-en (nagyapa, anya meg 2 nagynéném). Aztán még apa kezdte igazából egy turbós svalbival ami szanaszét volt hajtva mindig szerelgette majd 72-ben vett egy 250-es csepptankos Jawa-t amit nem soká fel is újítunk. Asszem nálunk az a Jawa ilyen családi örökség motor lesz. Aztán pedig ezeken én megvettem sógorom simson-ját. (h vágtak volna jól fejbe h ne vegyem meg!)
helló!valaki tudna nekem küldeni APRILIA TUAREG RALLYHOZ 125 komplett leírást mindennel együtt!?láttam régebben volt egy fent!asszem a service apriliába..deh már nem tom pontosan..ha valaki tud akkor linkelje már be hogy hol van vagy küldje el..nagyon megköszöném..motorosok örökre
ak te motorok közt nöttél fel nekem sajna a családba nemnagyon volt motoros,1ik nagyfaternak volt nagyon rég mzje,meg keresztfater volt nagy motoros,még meg nem házasodott..ő viszont nagyon tolta, 350es jawaval bejárták az országot a mitomra má nagyon rá van kattanva ha öszefutok mindig kérdi mikor mek má ki motorrral hozzá me kiakarja próbálni
nálunk anyai ágon, (mondjuk sajnos faterom szülei már nem élnek) mamám tud vezetni jol, papámnak nincs autos jogsija:D anyám is jol vezet, sokkal dinamikusabban mint fater, de anyám tesoja, báttya az külön világ:D nála mindig beleszorulok az ülésbe, de amellett h nagyon gyorsan vezet, nem szokott senkit veszélyeztetni
Nekem még élnek hál Istennek mindkét ágról, de sajnos egyikükkel sem vagyok/vagyunk túl jóban, de ezt nagyon hosszú lenne itt elmondani, meg nem is akarom. A mi családunkban "csak" 2 nagy motoros volt, de sajnos már nem élnek, egyikük motorbalesetben halt meg 30 évesen. Nálunk inkább autómániások vannak, fújj De tény, hogy mindenki jól vezet, és van érzékünk a vezetéshez.
:) apám faterja még fater 9 éves korában meghalt, tüdögyulladás féleségben, a másik papámék még élnek és meloznak, mamám egy opel astraval megy, papám meg egy peugeot féle babett dizájn géppel :D amugy én is azzal toltam, kettö van nekik, a másikat azt gallyra is tettem kicsit :P
szíp lett a felnicsíkkal ...nagyapákra emlékezve....sajna már nekem 1sincs...de imádtam őket...egyiküknek sámsonja volt...másiknak meg kis romett...amit én akkor tragacsnak hívtam ha késett értem az oviba ...ennek meg van a maga storyja...kezdődött ott: utáltam au ovodát...és ebéd után gooo haza...nem ám ottalvás...én kihazsnáltam az alvás helyett sok szép órát töltöttem déd-nagyszülők...ugymond imádtam vándorolni...mindenhol jol elvoltam...mivel szülők meloo...így vagy a nagypapik/nagyik jöttek a kis járgányukkal értem ...vagy mutti a babszival...néha vater az ifával/jawa babszi...hol egyiknél hol másiknál elvoltam...aztán estére mindíg hazakerültem de mind2 nagypapám iszonyat jol vezetett...egyikük hivatásos sofőr volt...mint sokan az utódok közül...de becsülöm benne, h mikor már ugy érezte nem ült autoba, inkább megkért vkit h vigyük el ide oda....nem azért mert rosszul vezetett abszolute...hanem elérte azt a kort...és tudta h már nem olyanok a reflexek...meg jobban esett neki ha a fiai viszik ááá...nem is mondom h hiányoznak.... milyen büszkék lennének....ha láthattak volna vezetni...meg jogsi...meg motor...de a szívemben velem vannak mindíg és vigyáznak rám.... Köszönöm nektek h meghallgattatok...és h téma volt a ez
Sajnos az én nagypapám már nincs velünk. Ő 80 évesen úgy motorozott, elképesztő! Autóval tényleg bizonytalan volt, érezted, mikor vezetett, de motoron! Vááá szédület! Néha alig tudtam utána menni! És ott egy csepp bizonytalanság nem volt abban, ahogy ment vele! Egyébként ő is vitt a motoron mindent, és előszeretettel erdőbe, hegyre járt vele...
Én mostanság áttértem az emberi erőre de ugyanúgy 2 keréken... vettem ma egy bicajt aztán remélem hétfőn suli után (vagy alatt) elmegyünk haverokkal tekerni kicsit...
Látom téma volt hogy kinek kije volt motoros ... aztán valamelyik nap nézegettem családi fotókat mikor találtam egy gyöngyszemet : fater a Pancsit akarja életre kelteni az udvar közepén szigorú menetfelszerelésben ami egy farmer egy vászoning egy dorkó és egy műanyag kübli a fején jah és az elengedhetetlen napszecsa plekó helyett De mire én megszülettem már nemvolt motorja , vagyis volt a disznóólnak támasztva ami sztem a mai napig ott áll, ha még el nem porladt teljesen...
Na most így ennyi mert haver baszogat hogy gamézzunk ...