Hali.ha valakit érdekel 5000ft.95% 140/80 17.Ja csoola igen az enyémet akartad megvenni.Nézd meg az adatlapomon.Akinek eladtam kiment külföldre melózni igy sajna megint eladó lesz szegény.A forgalmilya 11kw.
Szasztok emberek! Gyááá de jó idő volt mostanában... aztán leesett egy kis hó de hátha magára talál már az idő... Mostanában bicózok, mászkálunk a városban aztán legtöbbször Lillafüred környékén kötünk ki Már nem kell sok pénz hogy megvegyem az újat. Utána következő ütemben motor tavaszi felkészítése a szezonra... aztán had szóljon!
Nah most ennyi csak gondoltam beköszönök...
(u.i.: az enyém is rendszámos , 125ös Tuareg wind ha valakit érdekel keressen meg nyugodtan, nincs hirdetve meg semmi de ha mondanak egy jó árat rá akkor ....)
Sziasztok! "Windre" érdekelne ilyen hátsó lámpabúra,mint a képen,ha valakinek van egy felesleges vevő lennék rá! köszi előre is! Mindenkinek széles utat!
Sajnos el kell adnom családi okok miatt a 125-ös Tuareg rallymat. Nincs rendszáma 50-es papírja van. A motor 1987-es malossi tuninggal (kb:45 Le). Ősszel kapott új dugattyút. Irányár: 120.000 Ft.
Sikerült összerakni a kuplungot! Most viszont a berugókarral van valami baj. A berugókar racsnis fogaskereke nem old ki, üresbe be lehet rúgni, de ha sebességbe van és tolom akkor kattog a racsnis fogaskerék. Szerintetek mit rontottam el?
Igen mostanra mar sikerült, és nekem is ugyanaz volt a problémám mint neked, de aztán csakmegoldottam a dolgot. Olyan fékem van hogy mar stoppiezni is tudok
Nah most ennyi csak gondoltam beköszönök...
(u.i.: az enyém is rendszámos , 125ös Tuareg wind ha valakit érdekel keressen meg nyugodtan, nincs hirdetve meg semmi de ha mondanak egy jó árat rá akkor ....)
A telefonszámom 06-70/237-9089
Tud valaki eladó Rendszámos 125-ös Tuareget 0 és 250E ft között? vagy rx125-öt rendszámmal? Esetleg Érdekel valakit egy rx50?