Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!Neked min volt ez a gumi?..és párban van,vagy csak ez az egy?
Hali.ha valakit érdekel 5000ft.95% 140/80 17.Ja csoola igen az enyémet akartad megvenni.Nézd meg az adatlapomon.Akinek eladtam kiment külföldre melózni igy sajna megint eladó lesz szegény.A forgalmilya 11kw.
újra köszi!
Szasztok emberek! Gyááá de jó idő volt mostanában... aztán leesett egy kis hó de hátha magára talál már az idő... Mostanában bicózok, mászkálunk a városban aztán legtöbbször Lillafüred környékén kötünk ki Már nem kell sok pénz hogy megvegyem az újat. Utána következő ütemben motor tavaszi felkészítése a szezonra... aztán had szóljon!
Nah most ennyi csak gondoltam beköszönök...

(u.i.: az enyém is rendszámos , 125ös Tuareg wind ha valakit érdekel keressen meg nyugodtan, nincs hirdetve meg semmi de ha mondanak egy jó árat rá akkor ....)
06703122035 nekem bejött ezt probáld meg probálkoz nem mindig jo nekem se, elég szar lett sajna az oldal:S
hasznaltmotorok.hu-n ha keresek bejön az eredmények első oldala és,ha továbbmennék hibát ír ki:S! nem tudtam megnézni...
Helló !

A telefonszámom 06-70/237-9089
köszi szépen! rajta vagyok az ügyön..
hasznaltmotorok.hun láttam, nézd meg h megvan-e még!
Sziasztok! "Windre" érdekelne ilyen hátsó lámpabúra,mint a képen,ha valakinek van egy felesleges vevő lennék rá! köszi előre is! Mindenkinek széles utat!
remélem bodee válaszol nekem, kiváncsi vok a gépére...
ha megirnád ateloszámod én felhivnálak vagy csörges meg 06202193252. kösszi.
ha megirnád a teloszámodat én felhivnálak!
Sajnos el kell adnom családi okok miatt a 125-ös Tuareg rallymat. Nincs rendszáma 50-es papírja van. A motor 1987-es malossi tuninggal (kb:45 Le). Ősszel kapott új dugattyút. Irányár: 120.000 Ft.
mindenkit öregit ez a forum én se vok még 18
Sikerült összerakni a kuplungot! Most viszont a berugókarral van valami baj. A berugókar racsnis fogaskereke nem old ki, üresbe be lehet rúgni, de ha sebességbe van és tolom akkor kattog a racsnis fogaskerék. Szerintetek mit rontottam el?
hu srácok a motorozás öregit, immáron 17 éves vagyokXD de jo lesz az novermberben is, szal ne higgyetek az adatlapnak:D
vegyél fel msn-re engem érdekelhet a tuareg rally
hány kwos a tuareg rallyd? ismerös, sztem ezt akartam megvenni karácsony elött...
Esetleg Tuareg Rally?!
trakee-ra mindíg számíthatunk ...amugy mizu veletek? Tuaregesek...exTuaregesek
Esetleg tudok 275ért rendszámos pegasot. Kép az adatlapomon.
Hello!
Tud valaki eladó Rendszámos 125-ös Tuareget 0 és 250E ft között? vagy rx125-öt rendszámmal? Esetleg Érdekel valakit egy rx50?
én merg unatkoztam márXD de látom megoldodott, anno én DT fék légtelenitésével szivtam vagy 2 napig mire fasza lett...
Igen mostanra mar sikerült, és nekem is ugyanaz volt a problémám mint neked, de aztán csakmegoldottam a dolgot. Olyan fékem van hogy mar stoppiezni is tudok