Nos ne essetek ahnyatt a marketingtől! A motor nem lesz erősebb magasabb oktánszámú benzintől, mint attól, amire optimalizálták! Sőőt! PL méricskéltek az egyetemen egy Suzuki motoron, 1,6-os, a sport swiftbe való... Abba 98-as oktánszám kell, és valami 2-3 % nyomatéknövekedés volt a 102-es versenybenzinnel... De az gondolom tisztaságban, és midenben jobb, mint a 99-es Evo...
Szóval inkább 11l 95-ös, mint 10 l evo szerintem :D
Magyarországon a benzinkutak 90 % a battai finomítóból kapja az anyagot a maradék (és ezzek a nyugati határnál lévő OMV kutak) kapják Ausztriából. A különbség a kutaknál hozzá tett adalékban van, az hogy a tankolt üzemanyag mennyire szenyezett, az a kút fentartójától függ és az nem az ami a lógon van feltüntetve ( a nagy hálózatoknál).
hát magyarországon tudtommal az összes kutnak a MOL adja az üzemanyagot, a shellröl meg annyit h apámék melohelyén mikor kibontották(!) a hordot (vmi kenöolaj violt asszem) usztak a cucc tetején a cigarettacsikkek(!)...
Régen pedig jó volt a V-Power, még egyik haverom régi Ladájába tankoltunk, és ott érezhető volt tényleg Mondjuk ez már régen volt, azóta lehet ezt is elbaszták.
Régebb a shell-nél is tankingoltunk ien v-power racing-et vagy mit....de semmi különbséget nem lehetett észrevenni...szoval...az összes benyámba belekontárkodnak már...meg hígítják 1000-rel..sajna ez van most áltban egy másik kuton tankolok...ien magánkézben van...és kipp-kopp de eddig ott nem volt semmi probléma...ráadásul még kedvezményem is van
ht az opel utálta, bár már nincs is meg bátyáméknak (nem a lukoil miatt:D), most egy régebbi HDI pözso van, sztem üzemanyagban a klub petrol jo, nem rosszabb a minöség szvsz molnál de joval olcsobb... (meg régen az agip is olcsob volt itt de elbaszták az árakat már ök is:P
nah csövi.. raktam fel egy vidit nem a legjobb a tartalma meg a minőség se.. de csak egy teszt sztem a héten csinálunk egy fainabbat ha minden jólmegy... ha gondoljátok nézzétek meg de semmi extra mondjuk...
Itt a jó idő a gép meg apró darabokban a guta üt meg. Leghamarabb hétvégére lesz meg hozzá minden, addigra meg fogadjunk lesz minusz 20 meg térdig érő hó.
Találkoztam olyannal (igaz tz-nél), hogy a gyárinak mondott 3 utas gumi tömítést ugy fel oldotta a benzin mint a cukrot, na attól hogy ment a gép! lehet valahol valami szutykot tankoltál benya helyett elissa járt így a nyáron.
Szerintem nem jön rendesen benzin a tankból, és kb 500 m ig tart a karbiban a benzin. Pucold ki a csapokat, nézd meg hogy jön e rendesen a benya, szerintem ez lesz a gond.
szevasztok!
Van egy 125-ös 90"-es tuaregem. Az a baj vele, hogy mikor beinditom és elindulok vele, akkor még penge, nyit a power is. Majd kb 500 m után elkezd fulladni és csak alacsony fordulaton marad meg, magason csak hörög és fullad. A karbi elvileg be van lőve. Új gyertyát vettem bele és a szikrát is leadja. Lehet a multkori nagy mosás betett neki egy kicsit? Mit tudok vele csinálni? Ha valaki tud, segitsen. Előre is köszi.
szabi
hoztál powerelektronikát mitohoz? me ak maj vmikor elugornék és megnéznénk mi a szar,am viszacseréltem a vezetéket ,tod amit kicseréltem,és most ugyanugy megvan hülyülve az a kakk
Nos ne essetek ahnyatt a marketingtől! A motor nem lesz erősebb magasabb oktánszámú benzintől, mint attól, amire optimalizálták! Sőőt! PL méricskéltek az egyetemen egy Suzuki motoron, 1,6-os, a sport swiftbe való... Abba 98-as oktánszám kell, és valami 2-3 % nyomatéknövekedés volt a 102-es versenybenzinnel... De az gondolom tisztaságban, és midenben jobb, mint a 99-es Evo...
Szóval inkább 11l 95-ös, mint 10 l evo szerintem :D
milyet motoroztunk ma is hé monyuk a hullásközeli élmény azé befigyelt mind2nknél
Van egy 125-ös 90"-es tuaregem. Az a baj vele, hogy mikor beinditom és elindulok vele, akkor még penge, nyit a power is. Majd kb 500 m után elkezd fulladni és csak alacsony fordulaton marad meg, magason csak hörög és fullad. A karbi elvileg be van lőve. Új gyertyát vettem bele és a szikrát is leadja. Lehet a multkori nagy mosás betett neki egy kicsit? Mit tudok vele csinálni? Ha valaki tud, segitsen. Előre is köszi.
hoztál powerelektronikát mitohoz? me ak maj vmikor elugornék és megnéznénk mi a szar,am viszacseréltem a vezetéket ,tod amit kicseréltem,és most ugyanugy megvan hülyülve az a kakk