Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és?... attól ugyanúgy megérdemli a minőségi cuccokat
De az övé 350-es 4 ütemű
nya akkor én vok a nagy kivétel ...én imádom a drágaságom ...kényelmes...hosszabb távon is megállta a helyét 2személlyel túrázni tökéletes...lightos terepet is viszi/persze nem crossmotor!/...keveset fogyaszt...csak az olajra ne sajnáld a pénzt,minőségit tegyél bele...én nekem karbitisztításon+power rendbetételen kívül nem sok bajom volt...persze kipp-kopp kopogom...most meg várja a drágaszág tavaszra az uj láncszettet
Köszi szépen!Remélem szerencsém lesz vele.Te milyen géppel nyomulsz?
30-35körül sztem
Estét...üdv körünkben...huuu...de tipp-topp ra lehetne tenni sok sikert hozzá wow és arany felnik-nyami...kis polír neki és csilli-villi 1000rel ...amugy a papírok elég sokba lexnek...első Mo-i forg. helyezés akkor...nekem is így volt...
Törekszem azért a gyári cuccokra csak halottam erről a tipusról sok negatív véleményt is.Ez a gép hány lovas lehet?Sajna nincsen pontos adatom erről.
nem is láttunk még 350es windet volt itt 1 srác régeben akinek 350es tuaregje volt,de az eltünt... am sztem nézest meg vmi jó szerelővel,lehet hogy jó a blockja,nincs leharcolva,ak meg 1 olaj ,olajszűrő csere és mehet is
hát igen ezt mondtam, hogy ha egyszer tényleg teljesen megcsinálod, felujitod (ami tuti nem 1-2 Ft), nem feléböl-nagyjábol akkor sokáig jo gép lesz, mivel 4T sokkal igénytelenebb is... amugy meg a képeken nem lehet mindenét látni, szép de alaposan nézd át én azokat a cuccokat ami már rohad vagy nagyon rozsdás lecserélném még, amugy amennyire lehet legyen gyári... :D
Figyelj egy négyütemű gép merőben másabb, de szerintem azt is egyszer kell összerakni, és akkor utánna hosszú ideig joo lesz. Ellenben szerintem nemsok alkatrészt kapni magyarorszagon hozza.
Hát ez tényleg gáz!Valakinek azért csak van valami halvány lövése erről?
az a baj hogy mindenkinek itt 125ös gép van.
Még csak a terveim közt szerepel a felújitás mert a papírozás elviszi a lóvém javát.De meglesz csinálva!
4T de sztem ha ezt felujitod (ha még nincs) akkor tutira sokáig fog szolgálni... nem is láttam még oylat akinek itt ilyene volt:D
Sziasztok!Szeretnék egy kis segitséget kérni.Mégpedig a 350-es Tuareg Wind megbízhatóságáról.Szeretném hosszabb távon megtartani csak ezért érdekel.Tavaly November elején tettem szert erre a gépre és most fojamatban van a műszakiztatás meg a többi.Ugyanis Olaszból származik a drága.Itvan pár kép róla.
Elöre is köszi mindenkinek!
Nem annyira...
Sziasztok.
Nagyon nagy a kihaltság?.
Köszönöm!Még megfontolom!
És milyen állapotban van az a központi rugó?
Van központi telóm is eladó. ára:10eft
Hogyha érdekel akkor keress meg
Lejebb az elérhetőségem
Hogyha érdekel akkor nekem van idomom...stb
Keress meg emailon:patvaros87@gmail.com vagy msn:patvaros87@freemail.hu vagy 06303207630
halle
nekem a miton elég sokba volt monuyk az előző tulaj csinálta,de monta hogy drága volt,monyuk jó lett,me jól csillapit.. de szte manyiér simán kapsz 1 bontottat amennyiér megcsinálják... 15körül van sztem 1 bontott
Én úgy halottam hogy sokba kerül, és nem lesz sose olyan amilyen volt...
Hát de nem jó....
T csak nézzzed a filmedet vagy készülj az érettségire kisfiam !