Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neszójjábe mer kipörög a rotaksz
Lehet,mert hondád van?
Cső!
Én régi vagyok a fórumon!
De sajna fogalmam sincs ...
JÓ MELEG AZ A ROLLER , , , ,
Még mindin nem tudtok Windre első idomot? ? minden féle állapotú érdekel
Sziasztok!
Én új vagyok a forumon és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 86-os tuaregem és a futóművét szeretném felújítani.És az lenne a kérdésem, hogy a központi telót fel lehet-e újítani vagy újat kell vegyek.Hallottam már azt is h nem tudják jól felújítani ezeket. Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is!

Előre is köszike!
nekem is sikerült valami, ilyen egy szar nap után:S elkurták az orarendem ugyhogy szörnyü egy félévem lesz:D de megtanultam csk a számal és fogaimmal tartani a sört és ugy inniXD
na akkor jó kimütötted
am cit windje szét lett bontva
am fire kiszedtem regel a kuva kereket az a tengely jol be volt álva nehezen tudtam de sikerült
hali
te citromm néztem a képeidet és van egy olyan hogy száguldo rozsdafoltod
ez egy tuareg wind nem ?
am mi lett vele
Jó, de hát az szimó...
Én a szimóba 120 fr-ért vettem db-ját
Jahogy
kerékhez jó volt a 600ft os skf csapágy... főleg eladás elött 2nappal
Hát azért én nem erőltetném azt a 600 Ft-os csapágyat... Nekem még anno a Tuaregbe 2200 Ft volt darabja
szvsz nem éri meg vele szarakodni... de itt ajánlgatnak sokan blokkokat meg citrom is szokott benyögni egy két elado cuccot:D szoval ha fontos akkor sztem itt érdeklödj, olvass vissza is
kuplung oldali deknit kell cserélni,meg az a berugo cuccos kell hozzá
elég oda vmi egyszerü..van 1 száma,bemész csapágyboltba és veszel.. nekem vmi 600ft volt 1 db még anno amikor vettem
jó álapotu,dugoval 1ütt..hivd fel
ugyan ien polisport kézvédőm van csak pirosban
Most 1 picit átlesz alakítva ha minden jólmegy.És én már régebben is megakartam oldani ezt a berugókar témát csak én annyira ezt nemvágom és sose volt rá idp meg semise.És most első fejidom és kéne Windre.Ha valaki tud az írjon emailt.Kössz
Nincs túl sok különleges benne, kerékagy-csapágynak hívják Egyes márkáknál erre külön jelölést használnak, mint pl. az SKF-nél (RS1). A száma a lényeg, az alapján tudod megvenni.
Igaz már nem teljesen így néz ki de majdnem.Most perpillanat teljesen szltvan kapva
egy képet toljal mar a motorrol.
nem tudom nekem mar volt olyan hogy az önindító vízben volt és akkor is betekeri, meg én annyira nem sarazok... Ugyhogy nekem megfele "csak" az önindító.