Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Önindítónak semmi baja.Max csak 1 aksi kell bele.De én nyugodtabb lennék ha pl 1 nagy tócsába lefulladok és beszarik az önindító.
Okés kössz.
De, én akkor is inkabb az önindítót újítanám fel, mert gondolom az a baj hogy önindítóra, nem mindig indul.
Veszel egy blokkot ami berugó, és nics rajta se henger se főtengely, vagy rossz főtengely, és abból át kell raknia cuccost. Pontosan nem tudom mi kell bele, de többen megcsinaltak...
És amúgy csak annyi hogy veszek bele 1 tengelyt ?
Azért mert nekem berugókar is kell
így van
Át lehet alakítani de minek?
Mert rajta van a motorjan, és akkor neki nem lenne...
Hellosztok.Tuareg Windet meglehet úgy oldani hogy berugókaros legyen mert gyárilag nincs rajta csak önindító...
Csak jó állapotú érdekel!Miért nem adod?!
és azt tudja valaki, hogy az a csapágy külödnleges, vagy valami hagyományos?
nekem van az enyémen...de azt nem adom
minden féle állapotú is érdekel !
Köszi!Közben megjött az üzenet is,majd csak pénteken tudom felhívni.Nem tudod milyen állapotú?
Van valakinek Windre elsőidom mert köllene...
varga szabolcs
0630 26 92 998
neki van hengere,hivd fel utánvéttel is küld cuccokat
Igen,de szarakodik az msn-em.Ird ide,jó?
Ha bárki tud Rotax 123-as hengert (Akár dugattyúval)az légyszíves szóljon.Köszi!
te irtál mailt nem a hotmiales cimemre
ott leirtam hol van a henger
Hali,köszi mindenkinek a segítséget!Nem akarom tuningolni csak 50-a perselyeztetés+dugó,meg ennyiért hirdették a 160-as polini szettet is!Írtátok hogy 35-be van egy henger,dugattyuval!milyen állapotú,mert érdekelne!
csigának a kihajtása? az merg hogy? hát az a csiga az ugy lejön onnan simán.. azátn kiütöd a csapágyat
De előbb ki kell húzni a tengelyt, és utána kiesik a két távtartó, és a seb.mérő kihajtása. Aztán már látni fogod a csapágyat.
de az baj hogy nem is látoma csapágyat, mert ott van a csiganak a kihajtasa... meg ilyenek..
kiütöd a régi csapágyat, újat meg beteszed fagyóba,lehűtöd, keréknél megmelegited kicsit és berakod