Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól emlékxem, hogy Te egri vagy? Most voltam felétek nem rég. Van egy cég a cetef, ott voltam..
értem ...én várom a hóesést
Nem lesz olyan rossz idő. MOst nézetm hogy legidegebb éjszaka lsz minusz 5 fok.
pedig már mondjak az időjosok a sz*r időt... remélem inkább a hav esik majd mint az esőőő
na akk halad a dolog..jövőhéten ,ha megjön a jogsid oat sm kedünk a városba... telitankoljuk a szarokat és sm kedünk
Bekötöttem ma a pegason a gyujtáskapcsolót meg a leállítógombot , többit majd holnap a vezetékes csávó csinálja
aszitted 1500
1500
Sziasztok! Aprilia pegasohoz kellene nekem kapcsolási rajz ha 1 mód van rá Ha tudna nekem valaki küldeni azt nagyon megköszönném!
hát mire megvilágitja h rossz irányba mek má leszáltam az útról.. am meg az arpiliával örülök ha ugy kerekezek h 2kézzel fogom a kormányt szimoval próbáltam má párszor h 1kézzel,1 darabig ment,aztán majnem hátra estem
Épp ezért mondta elissa, hogy vigyél elemlámpát Azzal arra világítasz, amerre akarsz...
sokat érek vele amikor a full sötét gáton mek keréken kb 50el, a motor lápmápja a csillagokat világitja és ak találjam ki h merre mennyek.. azé keréken leszáni 50el a gátról az sztem nem kellemes leeht nemsok maradna a motorbol.meg belőlem se
vagy egyszerüen csak nappal mek
nem azt kérdeztem h mikor -hanem hol gáton...vigyél magaddal elemlámpát
Hácsinájjá
de a gáton nincs
este
de vannak kivilágított utcák is
Valószínűleg a sötétben...
hát hol keróztál h nem volt fény?
na végül apriliáztam ma 1et elég jó volt kerekezgettem vele,de anyira elszoktam má tőle h nemnagyon ment az éa vége fele má jó volt,2esbe felkaptam és át 3asba,csa ak meg full sötét volt má én nem láttam az utat
gonosz vaqy vele simo meg...örülj neki h alig kortyol
nem érdemli meg ink tankolok a szimoba 1000ér,azt majnem 3hétig kellett nyuzni h elfoggyon a benzin belőle.. én nemtom mivan azzal a szmoval... 3.ba simán jön kerékre de benzint ne meszik
akkor meg mit panaszkodsz mit sajnálod a drágaságtol