Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok az az irigy típus...de Én szoktam lottozni...ti meg mondtátok h nem ...akkor kinek nagyobb a sansza arra h megnyerje a főnyereményt...
minnyá megnyeri az 5ös lotttot és ak maj irigykedhecc h mien jó motorunk van
felköltöznék pestre,és reggeltől estig supermotoznánk mindenfele ez lenen az életünk
aloha...micsoda nagylelkűek vagytok egymással... költitek a nincs millákat
Hajjajj... Le sem szállnék róla Tudod mit? Még adnék egy pár milkát is, hogy egy darabig ne kelljen dolgoznod a benzinért
oks,ha nyersz megveszed a motorokat és megyünk csapatni egész nap nyomatjuk majd
Lehet kéne, amúgy, sosem tudni Végül is, te is szeretnél KTM-et, én meg egy SXV-t, asszem jövő 7en lottózok
kösz ak lottozzál
Óhh, milyen rendes... Na ha nyerek a lóttón, te meg kapsz egy KTM-et, ok? Bár mondjuk ahhoz lottózni is kéne... Amúgy köszi!
ha annyira milliárdos lennék má vetem volna neked egy 550es apriliát, h motorozzál na hajrá a csajjal
Már majdnem sikerült................
Tudom, hogy nem vagy milliomos sajnos( ), csak hülyülök. A csaj, hát Alakulgat, bár mostanában nem nagyon taliztunk, mert ő is, meg én is sokat melózunk, és nehéz összeegyeztetni
grat jó partyzást
na nem is montad,öszejött végül a csajszival?
az kérlek citrom barátom aprilioa pegaso ja csak átvan épitve supermotová.. elejéről az a nay lámpa le,megvágott idomok, 17es felnik... fasza mi? kurva jól is megy, má mentem vele... 160as polini, cak még a power nincs bekötve de igy is gázra jön kerékre még 2-3 ba is szval elég brutál gép
szép tervek..ja értem hogy mondod az átalakitást,hát ugy igen ugy má megoldható...de anyni reővel csináltathat az ember 1 újat is nem?
hova gondolsz? jó is lenne ha tele lennénk pénzel... akkor nem 20 éves apriliám lenne hanem 1 ktm em má rég.. nehogy aszidd h van itt pénz..apám is csak mondja h vesz... monyuk ha eladnánk a házat ak sztem téleg venne:P
hát igen ilyen ez amikor 1000éves motorokat toldogzatunk foltogzatunk.. amikor gyári,akkor kó 1 motor...
No para... meglesz nyugi Én most gyógyulok 1000el , motorozás kizárva. Az idő is elég katyvasz de túrázni jó lesz... persze gyalog 1-2 hét múlva
srácok tul vagyok a szóbelin...egész jol sikerült...remélem mind2 megvan...de még 30-ig para 1000-rel...reménykedem ...most meg huzok vissza partyzni...kell egy kis locken ...csao csao mocc társak Mindenkinek kellemes 7végét...
Hát igen, amúgy én is nagyon beleszerettem, még így is, hogy nem mentem vele olyan sokat. Úgy jön be, ahogy van De van egy másik szerelmem is, ő meg egy 600RR-el jár...
Majd csinálok, de mondtam, hogy csak később, mert még nincs is teljesen szétszedve, meg már fent van a padláson. Másrészt, én minden nap sötétben érek haza, és nincs kedvem felmászni se, meg világítás sincs De amint lesz egy szabadnapom, amikor otthon leszek, képek is lesznek, ígérem!
Ráadásul arról sem készítesz képeket, pláne nem szétszedve, szóval érezd magad randesen leszidva Képeket kérünk! Merthát mégiscsak egy AF-1, ami szerelem marad örökre
Hello.Fireball amit elöbb betettél képet.Az a fekete az milyen típusú motor?