Tudom, hogy nem vagy milliomos sajnos( ), csak hülyülök. A csaj, hát Alakulgat, bár mostanában nem nagyon taliztunk, mert ő is, meg én is sokat melózunk, és nehéz összeegyeztetni
az kérlek citrom barátom aprilioa pegaso ja csak átvan épitve supermotová.. elejéről az a nay lámpa le,megvágott idomok, 17es felnik... fasza mi? kurva jól is megy, má mentem vele... 160as polini, cak még a power nincs bekötve de igy is gázra jön kerékre még 2-3 ba is szval elég brutál gép
hova gondolsz? jó is lenne ha tele lennénk pénzel... akkor nem 20 éves apriliám lenne hanem 1 ktm em má rég.. nehogy aszidd h van itt pénz..apám is csak mondja h vesz... monyuk ha eladnánk a házat ak sztem téleg venne:P
srácok tul vagyok a szóbelin...egész jol sikerült...remélem mind2 megvan...de még 30-ig para 1000-rel...reménykedem ...most meg huzok vissza partyzni...kell egy kis locken ...csao csao mocc társak Mindenkinek kellemes 7végét...
Hát igen, amúgy én is nagyon beleszerettem, még így is, hogy nem mentem vele olyan sokat. Úgy jön be, ahogy van De van egy másik szerelmem is, ő meg egy 600RR-el jár...
Majd csinálok, de mondtam, hogy csak később, mert még nincs is teljesen szétszedve, meg már fent van a padláson. Másrészt, én minden nap sötétben érek haza, és nincs kedvem felmászni se, meg világítás sincs De amint lesz egy szabadnapom, amikor otthon leszek, képek is lesznek, ígérem!
Ráadásul arról sem készítesz képeket, pláne nem szétszedve, szóval érezd magad randesen leszidva Képeket kérünk! Merthát mégiscsak egy AF-1, ami szerelem marad örökre