Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajj nem kell félteni engem tudom én nagyon jol...
Megmérném, de mivel ez belső menet a lehúzóra meg külső kell ezért ilyenkor sose tudom, hogy mi újság (nem vagyok egy gépész), de lehet élek domi felajánlásával és kölcsönkérem amig az esztergányos lekoppintja (már ha nem védet a cucc)
A menetemelkedés, az biztos, hogy 1.5, az átmérő meg asszem 21, de erre ne vegyél mérget, már nem emlékszem pontosan. Amúgy a legegyszerűbb, ha megméred!
Te még óvodás vagy, honnan tudod, mit kell velük csinálni? Vagy láttál valamit a TV-ben, valami csúnya adón?
nállam most van 1 kölcsönbe de fingom sincs mien
ha kell jövő7en kölcsönadom az enyémet ha valahol tudunk miskolcon találkozni..
Meg tudja valaki mondani a 123-s blockban lévő lendkerékhez milyen lehúzó kell (átmérő, menetsűrűség...)?
a csinos lányokat nem elütni kell..azokkal mást kell csinálni....
jah és előtte mentem át ugyanott csak 10percel korábban...ugyh fire-csak ovatosan és figyelj a gyalogosokra
viccet férretéve sajnos igen...anno a sulinkbol egy 18 éves lányt 4sávoson járdasziget...rálépett a zebrára a belső sávban megállt az auto a külsőben meg elcsapta szegényt....intenzív
Ehh hallottál már olyat, hogy "a figyelmetlenül közlekedő férfi elütötte a zebrán szabályosan közlekedő csinos lányt"? Szerintem nem véletlen, hogy nem
Értem, de neten is lehet rendelni! Pl, amit fire mondott, az Italmondonál.
ugy irtál mint vmi tanyasi gyerek
ne fikázzad má a környéket am csabán italmondonál sztem van hozzá fuvoka
Hol? Cím telszám :)
Sajnos én falun lakom. Itt semmi nincsen!

Yeti
Motorboltban nézted már?
Lehet jó lesz, de lehet nem!
Azért ha valaki tud 100 alatti akkor írjon már mert kellene. Kb. azér kell 100 alatti, hogy az tudom bővíteni 2,5-ösével :P Be kell normálisan állítani majd a motort!

Yeti
jajj gumo bazz msn en ezzel fárasztassz, feljövök ide és mivel találkozok, gumoval és a főfúvókáival az a kurva 100as fuvoka jo lesz ami benne van
Sziasztok!

26-os Dellorto (BPBS, vagy PHBS) karbiba tud valaki nekem Főfuvókát eladni? Pontos nevét nem tudom mert már tuningolás alatt van a gép és fent van a karbi pesten! Kellene 90- 100 közötti meg 100 feletti egy picivel!
Előre is köszönöm!

Yeti
neeem me van 1 másik telek ahova épitkezünk és odaakarunk költözni...és ha elkel ez ak lesz ktm
simán ...csak vizsgáim vannak
Jééé... egy elveszettnek hitt...
hát még élsz... ez megnyugtat.
passzoolom...eladjátok a házat fejetek felől h neked leen ktm
és az mikor lesz? én jövőre leszem korlátlanra h meglegyen.. apám monta ha eladjuk a házunkat me elado,ak lesz ktm
majd ha lex nagyobb vas