Megmérném, de mivel ez belső menet a lehúzóra meg külső kell ezért ilyenkor sose tudom, hogy mi újság (nem vagyok egy gépész), de lehet élek domi felajánlásával és kölcsönkérem amig az esztergányos lekoppintja (már ha nem védet a cucc)
A menetemelkedés, az biztos, hogy 1.5, az átmérő meg asszem 21, de erre ne vegyél mérget, már nem emlékszem pontosan. Amúgy a legegyszerűbb, ha megméred!
viccet férretéve sajnos igen...anno a sulinkbol egy 18 éves lányt 4sávoson járdasziget...rálépett a zebrára a belső sávban megállt az auto a külsőben meg elcsapta szegényt....intenzív
Ehh hallottál már olyat, hogy "a figyelmetlenül közlekedő férfi elütötte a zebrán szabályosan közlekedő csinos lányt"? Szerintem nem véletlen, hogy nem
Lehet jó lesz, de lehet nem!
Azért ha valaki tud 100 alatti akkor írjon már mert kellene. Kb. azér kell 100 alatti, hogy az tudom bővíteni 2,5-ösével :P Be kell normálisan állítani majd a motort!
26-os Dellorto (BPBS, vagy PHBS) karbiba tud valaki nekem Főfuvókát eladni? Pontos nevét nem tudom mert már tuningolás alatt van a gép és fent van a karbi pesten! Kellene 90- 100 közötti meg 100 feletti egy picivel!
Előre is köszönöm!
Sajnos én falun lakom. Itt semmi nincsen!
Yeti
Azért ha valaki tud 100 alatti akkor írjon már mert kellene. Kb. azér kell 100 alatti, hogy az tudom bővíteni 2,5-ösével :P Be kell normálisan állítani majd a motort!
Yeti
26-os Dellorto (BPBS, vagy PHBS) karbiba tud valaki nekem Főfuvókát eladni? Pontos nevét nem tudom mert már tuningolás alatt van a gép és fent van a karbi pesten! Kellene 90- 100 közötti meg 100 feletti egy picivel!
Előre is köszönöm!
Yeti
hát még élsz... ez megnyugtat.