Akkor ez perselyes, már biztos vagyok benne. De majd valamelyik nap rakok fel képeket, aztán megnézitek ti is. Amúgy mi különbség van a nicasilos és a "sima" között? Csak az, hogy nem kopik annyira? Teljesítményben az, hogy nicasilos-e vagy sem, az számít valamit?
nem az h elkopott,csak oab mintha elvesztette volna a rugalmasságát... h oan könnyen ösze lehetett nyomni h rárkjam a hangert, és alap helyzetbe is max 1 centivel volt ngyobb az átmérője mint a furat... oan könnyen ráraktam a hengert,csak 2 ujjhegygel 1ütt öszenyomtam a gyürüt és hopp má rá is csuszott..sztem ez nem tul egésséges..
Őőőőő nembiztos... DE meglátod, mert ha hüvelyezték, akor a henger tetején, és alján látod, hogy be van préselve egy persely, meg az átömlőknél is látszik, hogy egy 3-4 mm -en valami más anyag van, mint alatta. Nicasil esetében mindenhol homogénnek tűnik.
A nicasil alapból bírja, de ha úgy szorul meg, vagy eltörik a gyűrű, vagy beüt a krach, akkor gallyra mehet.. Az én apriliam is Nicasilos 53500 km-el, de ez nem jelent semmit....
Egyébként miért akarsz gyűrűt venni? Annyira elkopott? Mert nekem pl a gyűrűn szinte soha semmilyen kopás nem volt látható, éshát ugye dugóval szokás cserélni... Egyébként ha kapsz is, szerintem jó drága, mondjuk egy fél dugó ára....
Hát néztem vaze, és nekem perselynek tűnik, de majd rakok fel képeket, azt kitaláljuk közösen Amúgy a nicasil is elkopik egy idő után sztem, csak sokkal lassabban, mint a "sima" fém. Azért csak 53 ezer km van a blokkban.
Amúgy akkor vagy fúrták már, vagy elég durván lekopott a nicasil róla, mert tök karcos, és olyan, mintha csak egy persely lenne benne. A nicasil fényes, nem?
gyárilag nikasilos a 123as henger..de ha megragatt vagy vmiér benyirodott szokták perselyezni, oan 20ezer körül van..furasd meg az 3ezer pénz,meg uj dugo neki aztán menni fog mint állat
Egyébként miért akarsz gyűrűt venni? Annyira elkopott? Mert nekem pl a gyűrűn szinte soha semmilyen kopás nem volt látható, éshát ugye dugóval szokás cserélni... Egyébként ha kapsz is, szerintem jó drága, mondjuk egy fél dugó ára....
vagy vki
nem tuddjátok honnan lehetne 2 új gyürüt venni az apriliámhoz? asszem 54mmes a furat...vertex dugo van benne