Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most érkezett meg ez az egyedi darab olaszországból, ez a phisoo edition,csak ezt az 1et gyárották egyedileg belőle még nem kapod meg,me nem találtam még ekkora csomagolopapirt,hogy becsomagoljam am csak bankot raboltam,ez se rosz meló
Tudtam én, hogy fain gyerek vagy te fire Akkor nyertél a lottón? Nem lehetne inkább most az enyém?
Te tudod. Én biztos letépném a fejüket és belehánynék a tüdejükbe, utána jöhetnek nyugodtan, még a címemet is megadnám, nem járnának jól...
Igazából egy újjal sem nyúlhatok a gyerekhez, barátnőm úgyse engedi hogy ilyet tegyek, másrészt meg ha én megtalálom ő is megtalálhat, úgyhogy okosnak kell lennem
phisoo ezt nézd mit kapsz tőlem karácsonyra
mit nem offolsz sm el?
jah nem is mondtam...tegnap Békésben megcsodáltam egy non szép állapotu aprilia RX 50-et non tipp-topp volt...
Én nem fogalmaztam azért ennyire csúnyán, de azért elmagyaráztam neki..
de én nem offolom szét sm-el visszavágó
velem 600as papir nélküli kawára akartak cserélni... vmi 1000éves leélt szarra mondo manyád hogy vaN?
hihi nyugiii
dararos gép elbujhat emellett az sm mellet
Ilyet még nem hallottam. Már vagy az 5. 13 éves gyerek ír, hogy cseréljem el velük a motorom robogóra. Pedig nem irtam ki a kép mellé hogy hülye vagyok bárki átverhet... jaaaaaaahhhj..
Akkor én egy dakarosat
ez a kép nekem is megvan
Ahogy mondod!
Nem hagyhatom hogy megússzák, ha már a szüleik nem voltak képesek megnevelni valakinek meg kell ezt tenni...
Így van, biztos meglesznek, csak idő kérdése.
na igen, ezért írtam a házigazdának, aki elmondja ki ismerheti azok kihalgatom...
Hát igen, csak túl sokan nem aktívak ilyenkor ezért most lassan megy de mindenkit kikérdezek meglesznek, érd elég nagy hely, de olyan nincs holy ne ismerné valaki vagy ne tudnék egy képet szerezni valahonnan, ha az van már megvan, mert még rendőrségen is van ismerős... szóval akár egy telefonszámból is meglennénnek...
Ha más nem, akkor átmész Érdre, és mindenkit megkérdezel, járókelőket, suhancokat, stb, valaki biztos ismeri őket.
Sok sikert hozzá! Már, ha lehet ilyet kívánni ilyenkor.