az igen...de szép az a fenyőt lapító hóréteg ....én is akarok én is én is...esne már vagy fél méter...ááá...ugy érzem vmelyik nap fel kell menyjek Bánkutra h élvezzem a havat
Tiszta hó minden! Mókás lenne kinn simsonozni, csak kapnám a szentbeszédet De tisztára, mnt az ORF 1 -en az alpokos képek! Kinézek, behavazott fenyőfák, havas út....
Áááá már hetek óta nem használom! MOstmár csak a simson megy! De most épp úgy havazik, hogy szerintem ma az sem lesz.... Tegnap legalább egy picit csavarogtam vele... DE akkor is volt csdaládi botrány, hogy nincs motorozóidő....
Áá, egyenlőre pihenni fog egy darabig, mert most nincs rá pénzem, meg majd, ha jó idő lesz, akkor akarom csak. Ma még szétkapom még a blokkot is, azt jónapot.
Uhh, sajnálom én is! Bízunk benne, hogy meglesz, azért van rá némi esély.
Azt hiszem, ha kész lesz a motorom, kap egy riasztót is, bár én, ha olyan helyen kéne hagyni, inkább le sem szállok róla.
Ez nem vicc igaza van! Motort kérünk!
Na, most, hogy már mindent megbeszéltünk fire, ideje lenne feladni egy lottót is... Egész nap SM, ááá gecc, jobbat el sem tudnék képzelni
trakee-még szerencse h megtartottad és tényleg semmi tul komoly nem lett vele...persze érthető h idegesíti aza pár karc a motoros szemed...tudom mert én is ien vagyok ...már csak a tudat a is...lényeg h nem sérült vadabbul sehol a gép ...amugy motorozol még ienkor vele, vagy már elteszed télire?
Persze. Vigasztalásként hogy ne ássam el magam, megnézem a barátunk apjának teremgerázsában készült felvételt, amit a biztonsági kamera rögzített.
Szegény kénytelen volt végignézni ahogy elegánsan bepakolják a mociját egy kisteherautóba a jól őrzött garázsban. Tettes: fekete ruhába öltözött magas férfi... na ezzel mit lehet kezdeni?
Hja, és kérlek légy óvatos, nehogy a rendőrök véletlenül UCM-572 -es rendszámot körözzenek, mert az az én apriliam rendszáma!
Amúgy srácok, nagy baj van nálam is... Fellöktem a pincébe a Hyosungot.... Állványra akartam tenni, egyik oldalon nem volt rendesen a helyén, és felborult... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy csupán a faridomon, hátul, nem is oldalt, mivel nem fekürt az oldalára, megtartottam, csak a létra egy kb 2-3 cm -es mély karcot ejtett bele, és elölt a plexin két oldalon apró karcok lettek, ezek szinte nem is láthatóak, de jó morcos vagyok magamra.... Szerencsére más nem sérült, ezek pedg figyelmeztetnek majd, hogy ÓÓÓVATOSAN!
Sziasztok!
Tegnap lopták el gépemet Budapest XI. kerületi nyugodt utcájából egy ponyva alól.
Visszavásárolnám!
Szétszedni nem érdemes, egyben többet ér. Körözés alatt áll.
Alvázszám: 06531
Motorszám: 226456
Rendszám: UCM 571
Azt hiszem, ha kész lesz a motorom, kap egy riasztót is, bár én, ha olyan helyen kéne hagyni, inkább le sem szállok róla.
Na, most, hogy már mindent megbeszéltünk fire, ideje lenne feladni egy lottót is... Egész nap SM, ááá gecc, jobbat el sem tudnék képzelni
Szegény kénytelen volt végignézni ahogy elegánsan bepakolják a mociját egy kisteherautóba a jól őrzött garázsban. Tettes: fekete ruhába öltözött magas férfi... na ezzel mit lehet kezdeni?
Hja, és kérlek légy óvatos, nehogy a rendőrök véletlenül UCM-572 -es rendszámot körözzenek, mert az az én apriliam rendszáma!
Amúgy srácok, nagy baj van nálam is... Fellöktem a pincébe a Hyosungot.... Állványra akartam tenni, egyik oldalon nem volt rendesen a helyén, és felborult... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy csupán a faridomon, hátul, nem is oldalt, mivel nem fekürt az oldalára, megtartottam, csak a létra egy kb 2-3 cm -es mély karcot ejtett bele, és elölt a plexin két oldalon apró karcok lettek, ezek szinte nem is láthatóak, de jó morcos vagyok magamra.... Szerencsére más nem sérült, ezek pedg figyelmeztetnek majd, hogy ÓÓÓVATOSAN!
Októberben került hozzám.
Tegnap lopták el gépemet Budapest XI. kerületi nyugodt utcájából egy ponyva alól.
Visszavásárolnám!
Szétszedni nem érdemes, egyben többet ér. Körözés alatt áll.
Alvázszám: 06531
Motorszám: 226456
Rendszám: UCM 571
Üdv,
Zoli
702037280