Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ma húztam szét a blokkom. Egy-két dolog tök más benne, mint a 127-ben. Nekem például új volt ez a "himba rendszer" is, nem is hallottam még ilyenről, pedig elég sok mindent vágok (kis önfényezés... ) Összeszerelésnél kell majd vigyázni, nehogy rosszul rakjam vissza, aztán szétrázza a motort a blokk...
Imádtam, ha hátul tárcsafékes, lehet még mindig megvan.
fasza klr jók ezek a régi nagy dög endurok sarazgatni
hát nem volt egy kéjmámor
upsz...az nem lehetett vmi kellemes
Kis éphogy eső, csak annyi hogy nyálkás legyen az aszfalt ,a 26-sról kanyarodtam a 3-ra (aki nem ismeri közel 90 fokos 2 sávos kanyar tele nyomvályuval) az első kerék az egyik gödör a hátsó a másik és már meg is előzött a hátsó kerék.
ott nekem is volt egy perec egyszer...
Hát nagyon remélem, utálom mikor a szezon közepén nézegetem, hogy de jó lenne ha jó lenne, mint pl ezt
2 hónapig nézegettem mire lett bele hátsó telo.
Nem tudom ismeritek -e az oldalt, vagy magát a rajzot, de nekem nagyon tetszett.
http://napirajz.hu/archives/20...

Tipikus élethelyzet, a nyáron a Búzatéren betakaróztam a géppel és a mögöttem kettővel jövő autós azon lázadt, hogy majdnem belecsúszott az előtte haladó autóba (aki ugye mögöttem jött és azért fékezett nehogy elűsön.)
hát inkább most mint mikor már lehet csapatni....1000rel...remélhetőleg kijavítod a hibát és minden klappol majd
Van valami morgó csapágyhang a blockban, meg a himba rendszerben is lóg valami és inkább ilyenkor mint a szezon közepén.
azta jol nekiestél
Nem titok csak ugy adta magát a milyenre, egyébként Mol Földgázszállító Zrt.
Titok? Csak nem rendőr vagy? Azok járnak errefelé ilyen rangerekel. Baleseti helyszínelős kocsi.
De az időre való tekintettel én is neki áltam a téli nagy karbantarásnak
nagy
amugy milyen cég?
Hát ... a sajószentpéter,Kbarcika szakasznál nem hiszem, hogy van az országban utálatosabb, de igen.........
jeeeeh 26 os út for ever..
Ford Ranger (céges)
tesomék voltak fenn a bükkben azt mondja zeng az erdő a sok csapatós ladától.
na nállunk is ien kaka az idő..a szép nagy hó,az a király minden fehér és csúszós
am mien kocsi ez?
Annyira ne irigykedj, itt is csak fennt a hegyekben ilyen a táj. Miskolc mellett ilyen
mien fasza hó,itt álnunk meg csak a szar eső esik
induljon a lottozás akkor