Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát jó de szüljek vagy izzadjak pénzt? me az má nemnagyon van..azaz..végülis most van 25k-m..
benyakuton adnak naftát
tankolni is kéne akk
akkor lehet ideje a LE-ket izzítani
én má 2hete nem mentem az apriliával..ha nem 3.. leet nem ártana életre kelteni
ajj már...nekem mindíg napra kész...pláne ha moccolni megyek
Mutatnék nagyon szívesen csak lemerült a telom és még eggyet sem tudtam csinalni.
hát mifelénk csak az utcabeliek nem non nézik jo szemmel...de kit izgat...a határ...a hegyek...bár Visontán ahol a Kelet-Kupa volt már nem engedélyezik a crosst vagy mi...a ződek miatt,meg erdészek...
Hát megmondom őszintén, nem tudom milyen karbi volt. De a bowdennel nemcsak a holtjátékot, hanem a bowden előfeszítést is állítod.
Felétek ki lehet menni motorral a hegyekbe (föld utakra) itt már jóformán azért is nyilvános kivégzés és felnégyelés jár (vagy fordítva) ha átmész az árok túl oldalára
képek?
Délután elmentünk Sárospatakra, utánna meg csak ithon mászkáltunk, bandázgattunk, elvoltunk. Szuper volt..
Az is SHA 15-15-ös karbi volt? Én ha állítok a karbi tetején lévő csavaron (a bowdenen) akkor a gázkar holtjátékát állítom.
merre jártál?
Tiszta szívemből irigyellek
bocsi srácok de nem bírtam kihagyni....
Nah én most értem haza motorozásból, már eléggé hideg volt, de nagyon jó volt...
hát sajna a szép hó elolvadt...én meg pont most nézegettem tiroli fényképeket h mekkora durva arra a fenyőket borítja...és mesés....az egész...
csak a trééé -ről juttot eszembe, elég lehangoló volt arra járni
elolvatt aszép hó...
Sztem te kevered a levegőcsavart az alapjáratival. NEkem is csak egy csavar volt a kis RX karbiján és az a levegőé volt... Alapjáratot a bowdenen kell állítani.
nekem havasan jobban tetszett
Sziasztok!
Végre kész lett a mocim. De most meg az a baja, hogy melegen nincs alapjárat
A szimmeringek jók, szerintem a karbinál miatt van ez. Dellorto SHA 15-15. Úgy túnik, hogy sokat kap, mert hidegen elég könnyen indul melegen viszont leáll. Az baj, hogy csak az alapjáratot lehet állítani a karbin és csak egy fúvóka van benne. Szerintetek lehet valamit csinálni neki?
na ezt jól megaszondtam
Tettem fel a múlt hétről havas képeket, most ugyanaz a helyszín most kedden