hát mifelénk csak az utcabeliek nem non nézik jo szemmel...de kit izgat...a határ...a hegyek...bár Visontán ahol a Kelet-Kupa volt már nem engedélyezik a crosst vagy mi...a ződek miatt,meg erdészek...
Felétek ki lehet menni motorral a hegyekbe (föld utakra) itt már jóformán azért is nyilvános kivégzés és felnégyelés jár (vagy fordítva) ha átmész az árok túl oldalára
Sztem te kevered a levegőcsavart az alapjáratival. NEkem is csak egy csavar volt a kis RX karbiján és az a levegőé volt... Alapjáratot a bowdenen kell állítani.
Sziasztok!
Végre kész lett a mocim. De most meg az a baja, hogy melegen nincs alapjárat
A szimmeringek jók, szerintem a karbinál miatt van ez. Dellorto SHA 15-15. Úgy túnik, hogy sokat kap, mert hidegen elég könnyen indul melegen viszont leáll. Az baj, hogy csak az alapjáratot lehet állítani a karbin és csak egy fúvóka van benne. Szerintetek lehet valamit csinálni neki?
Végre kész lett a mocim. De most meg az a baja, hogy melegen nincs alapjárat
A szimmeringek jók, szerintem a karbinál miatt van ez. Dellorto SHA 15-15. Úgy túnik, hogy sokat kap, mert hidegen elég könnyen indul melegen viszont leáll. Az baj, hogy csak az alapjáratot lehet állítani a karbin és csak egy fúvóka van benne. Szerintetek lehet valamit csinálni neki?