Simson lehuzóból csináltattam mert annak nagyobb a mérete és csak le kellett szedetni!Vagyis ezt akartam irni mert már tegnap is be voltam rugódva:-))) És ma is be leszek rugódva !:-))) EZ AZ ÉV MÁR IGY MEGY KI!
apám is mindig ezt mondja,hogy olyan motort kell venni ami gyári,és jó,nem kel szerelgetni álandóan,hanem motorozni lehet vele..én meg mindig mondom neki ,h vegyél ak egy smc 660at:D aszonta hogyha lesz pénze vesz mondom jóvan
".5 ös menetemelkedése van a lehúzónak én egy simsonlehuzóból csinálztattam csak két menetet behajtok és már veszi is le a lendkereket:-)))
TÖK JÓ.Fillérek nincs 600ft:-))))
elmult már 18 éves ? ha igen, kattincson az alábbi linkre: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
ha azonban még 18 éven aluli akkor kattincson a jobb felső sarokban látható X re és kurvagyorsan takarodjon aludni!
Ennél a típusnál meg lehet fordítani, hogy merre forgasson! Simán kiveszed a kihajtás kis bronz vezetését a belével együtt, kiszeded a másik odlalon a bronz dugót, és felcseréled a kettőt. Ellenben 125-ös szerintem ez nem való... Ez ránézésre 50-es AF 1 -esé!
halihó!
rendeltem egy sebességmérő bizbaszt a pegasohoz de sjnos visszafelé mér, valószinű, hogy olyan gépre való aminél a kerék lobb oldalára van felszerelve. a bovdent sikeresen kinyirta.
ja a lényeg, hogy eladó.
mérő: 4 000 Ft
bovdenház(bovden nélkül): 1 000 Ft
valaki?
széles utat jég nélül
üdv
stecó
Háát én egyszer lerajzoltam.... Ellenben Adee szerint nem 26 mm-es, hanem 25... Hümm Pedig megmértem 3X, lehet elbeszélünk egymás mellett... Hja, és hiányzik a lelapolás a végéről, hogy kulccsal be tudd csavarni!
TÖK JÓ.Fillérek nincs 600ft:-))))
ha azonban még 18 éven aluli akkor kattincson a jobb felső sarokban látható X re és kurvagyorsan takarodjon aludni!
néztem egy másik pegasot is és abban is ugyan ilyen van.
üdv
steco
rendeltem egy sebességmérő bizbaszt a pegasohoz de sjnos visszafelé mér, valószinű, hogy olyan gépre való aminél a kerék lobb oldalára van felszerelve. a bovdent sikeresen kinyirta.
ja a lényeg, hogy eladó.
mérő: 4 000 Ft
bovdenház(bovden nélkül): 1 000 Ft
valaki?
széles utat jég nélül
üdv
stecó