Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simson lehuzóból csináltattam mert annak nagyobb a mérete és csak le kellett szedetni!Vagyis ezt akartam irni mert már tegnap is be voltam rugódva:-))) És ma is be leszek rugódva !:-))) EZ AZ ÉV MÁR IGY MEGY KI!
Persze, hát a milliomos fire családja megteheti... Az én kis csóró mivoltom, csak egy "szaros" AF1-et engedhet meg...
Persze, csak tudod van sok olyan alkatrész, amit könnyű pótolni, de valamit, amiből 20 féle van, kicsit cinkes.... PL dugót venni nem ügy....
hát azé a szimo lehuzo nemhinném h jüó lenne hozzá
gyümölcs a jogobellában amugy má nagy, csak német nyelv vizsgát csinál
apám is mindig ezt mondja,hogy olyan motort kell venni ami gyári,és jó,nem kel szerelgetni álandóan,hanem motorozni lehet vele..én meg mindig mondom neki ,h vegyél ak egy smc 660at:D aszonta hogyha lesz pénze vesz mondom jóvan
".5 ös menetemelkedése van a lehúzónak én egy simsonlehuzóból csinálztattam csak két menetet behajtok és már veszi is le a lendkereket:-)))
TÖK JÓ.Fillérek nincs 600ft:-))))
Mileszel ha nagyleszel?
Na igen... Mondam én rengetegszer, hogy nagy szívás, ha ez a cucc tönkremegy....
-htttp
wirdst du httpgewandt!
ja és 2es problem,hogy a tuaregnek 21colos kereke va na pegazonak meg 19.. vagy az a csigába nem különbözik,az az órától függ hogy mennyit mutat?
125ös tuaregé sztem
gondolom ez tuareghez való annak jobb oldalon van ez a csiga, a pegazon meg bal oldalt... láttam citrom pegazoján h ott forditva van...
elmult már 18 éves ? ha igen, kattincson az alábbi linkre: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
ha azonban még 18 éven aluli akkor kattincson a jobb felső sarokban látható X re és kurvagyorsan takarodjon aludni!
Holnap 12kor szobelizek ...tessék szorítani persze aztán party a csop. társakkal
az enyémben sem ilyen van..
akkor hurá én meg rendeltem egy másikat.
néztem egy másik pegasot is és abban is ugyan ilyen van.
üdv
steco
Köszi !
Ennél a típusnál meg lehet fordítani, hogy merre forgasson! Simán kiveszed a kihajtás kis bronz vezetését a belével együtt, kiszeded a másik odlalon a bronz dugót, és felcseréled a kettőt. Ellenben 125-ös szerintem ez nem való... Ez ránézésre 50-es AF 1 -esé!
ja bocsi nem lobb hanem jobb.
halihó!
rendeltem egy sebességmérő bizbaszt a pegasohoz de sjnos visszafelé mér, valószinű, hogy olyan gépre való aminél a kerék lobb oldalára van felszerelve. a bovdent sikeresen kinyirta.
ja a lényeg, hogy eladó.
mérő: 4 000 Ft
bovdenház(bovden nélkül): 1 000 Ft
valaki?
széles utat jég nélül
üdv
stecó
Háát én egyszer lerajzoltam.... Ellenben Adee szerint nem 26 mm-es, hanem 25... Hümm Pedig megmértem 3X, lehet elbeszélünk egymás mellett... Hja, és hiányzik a lelapolás a végéről, hogy kulccsal be tudd csavarni!
Gondoltam, csak vicceltem... Amúgy mit kell velük csinálni?
kis r betü biztos ott figyel rjta am az a legegyszerübb ha kölcsönkéred téleg,aztán lemásoljátok