Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

abból is vmi széthajtottat veszel és othon felújíthatod?
rakjál rá polinit ak mégjobban fog menni,meg enni is citrom pegasoja is kibazottul megy de kibaszottul eszik is
akkor nosza rajta...
nekem is már nagyon hiányom van, és érdekes módón nem csak a motorozás miatt, hanem valahogy a szerelés is nagyon hiányzik, már kéne valami gép amit jól átalakítok, csak hát most nagyon le vagyok égve egyébként meg kéne venni egy cagiva freciat, és bele egy 500as egyhengeres blokkot valami enduróból , ezt szivesen megcsinálnám
Hát mindenki m ás, embere válogatja Természetesen mindenről be fogok számolni, ha elkezdem amjd csinálni!
sxv
férre értés ne essék phisoo mocctárs...nem azért mondtam...tudom h te szeretsz szervicelni...én meg nem non ... szeretem mikor minden klappol és mehetek zuzatni vele...róhatom a csipkézett hegyek ormait a vadregényes tájakon ennyi...és kiváncsi vagyok h hogyan sikerül a gépesed összehozni...mindenről beszámolót és fotokat várok...non érdekel a folyamat
Amúgy én eddig soha nem vettem hibátlan állapotú motort... Direkt ilyen ráköltőseket kerestem olcsón mindig, amin van mit csinálni. Ezzel is lehet dicsekedni, hogy én csináltam rajta mindent Új motorom majd csak az SXV lesz, 2009-be (remélem ).
Én tisztában voltam vele mit veszek, ehhez mértük az árát is. Ha olyat akartam volna, amire nem kell rákölteni, az minimum 280-300 ezer lett volna. Így meg ezt elhoztam 160-ba, és még egy bukót is kaptam hozzá A végére ugyanott leszek, de tudom, hogy én csináltam, és biztos jó lesz. Vágod?!
Egész jól ment, bár nem néztem meg a végét, 140-et mentem vele, de még bőven ment volna.
akkor most jön a ráköltés időszaka?tudom tudom mondtad h te szeretsz szerelni,meg legalább tudod mi lex benne és jó meg minden...de én nem örülnék ha kapcsukbol amit veszek uj paripa azt már egyböl furatás miegyebek...
jaja megfurod, új dugo és ak mégjobban feg menni mint most
am jól ment most is? végelted, h mitt tud?
Értem. Túl is tárgyaltuk ezt szerintem Fúrva lesz, azt csumi...
az is anyni lehet sztemmint a fúrás
Szerintem kb ugyanannyi... Sose hónoltattam. Ellenben ugye a nicasil annyira is megsérülhet, hogy nem elég hónolni, a hüvelyest pedig többször lehet fúrni, van túlméretes dugó hozzá.
Jah, azt vágom. De a hónoltatást kérdeztem, hogy ilyen drága?
párezer ft ..nálunk 2500 v 3000 a fúrás
Oké, úgy lesz! Amúgy ilyen drága a hónoltatás?
szasztok mi a dörgés felétek?én megrendeltem TALMA könyvét
Ahogy Fire mondta! Szerintem nem kell vele foglalkozni, sőőt, örülj neki, így tuti nem lesz a nyakadba a 20-25 e Ft-os hüelyezés ára... Egyébként természetesen gyári csak a nicasilos...
hát ,teljesitménybe nemhinném h lenne különbség... ez a nikasil vmi rohatt kemény anyag ami nem kopik ugy mint a vas persely ennyiben jobb,nem kell furkálni meg iesmi,de ha 1× behal akk viszont vége...
Tesomnak anno felrobbant a dugo a suzukiban azt muszály volt perselyeztettni (Békéscsaba környékén csinálták) az még egy szezont minden baj nélkül kiszolgált és az új gazdája se panaszkodott rá, teljesítményben meg jobb lett de sztem az csak az új dugó szett miatt volt.