Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ebben egyetértünk...
Szerintem is...
ez non trééé...
kátyhacsövet rákülték és had mennyen
egyszer még csinálok egy ilyet
ja most nézem h má megtetted a keresést,na igen ezek nem rosszak 1 iet elfogadnék vmi jókis ktm blockal amibe van 60-70 paci... és 125ösként küldeni vele
Durva
videom az nincs,csak olvastam vhol még régebben erről,h hogy csinálták.. de am a cagiva kiadott tán tevaj oan mitot,amibe 500ccm es 1hengeres 4t block van,arról hallottál? én képket láttam róla.. youtube on lehet van vidi maj minyá megném
hát több videót is el tudtam volna viselni de egyenlőre ez az egy van
http://ie.youtube.com/watch?v=...
remélem nix harag...
nem szóltam...
vmit vmiért...áldozatokat tudni kell hozni...persze ez mindenkinek egyéni dolga...nekem is volt h suli helyett melozni mentem...és mi van akkor...a csop.társak ideadták a cuccost....és szépen le tudtam vizsgázni megoldás van csak találni kell... nya jol van nem kötekedni akarok... mindenki ugy csinálja ahogy akarja...
nincs róla videód?
óóó, suli mellett elmehetek dolgozni, de akkor meg nem lesz életem, most öszintén mi értelme ha csak tanulok és dolgozok? hát nem sok, meg aztán nem csak az órákra kell bejárni hanem itthon tanulni mellette, és ezen felül minden időmet kitölti hogy barátnőmmel találkozzak, amit még így is keveslek...
szóval én nehezen szedném össze a pénzt...
tenni kell érte...
pozítiv lennék ha lenne miből kifizetni...
Ennyit arról hogy akármit is szeretnék...
sajna ien ez az ország...szívessuk csak a kicsit...a népet...de fel a fejjel csak pozitívan
na igen, ezzel csak a pénz a baj, pl most kaptunk egy számlát 250ezer forintról, örökösödési szar, a ház után, szivassuk csak az népet
igazad van...
Rak rá a görcs... Eleget eszik így is, a másik meg, hogy sokkal hamarabb tönkre menne a motor 160-as hengerrel. Én meg nem meggyilkolni akarom, hanem motorozni vele Ha erősebb motor kell, majd veszek nagyobbat
Ugyeugye... Én még segítek is neked, ha gondolod
oanról már én is hallotttam,h mitoba tettek 600as 4t enduro blockot,az kurvajó lehet...