Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez elég új könyv lehet h ott virit rajta a wc 2007,az még nemrég volt,amikor megnyerrte
hát ak nekem sztem nem lesz öszöndijjam
Most hozta a postakocsi a TALMA könyvet ...később dobok fotot róla
pfff, nekem csak matek órám van, de sokféle, mindegyiken máshogy szivatnak
jók lesznek a főiskolás évek, de ha idejében szeretnél végezni, meg szeretnél kis ösztöndíjat, hogy legyen benzinrevaló, akkor nem nagyon lesz időd a baromkodásra. Én is azt httem,mivel középsuliban még érettségire sem tanultam egy szót sem, még könyvem sem volt semmiből, hogy majd az egyetemen is így fog menni. Aztán mikor az 1. zh k után ránkkapcsolták a szivatót, úgy elég keményen, rájöttem hogy ez nem igy megy... azóta mondjuk van havi egy buli jobb esetben.
hát igen.. maj a főiskolás évek azok mégjobbak lesznek na mek alszok,hnapü van 1.óra
Ennyiből mondjuk hiányolom a sulit, annyit állatkodtunk, mint atom Ezek tök jó emlékek maradnak
nállunk is álandoan megy a hülyeség...
hát vannak storyk...
lógni is kell néha
nem szeretem a németet:D
át jó de van ott 1000nyi szó a sok termék neve meg mittomén... semmit se tanultam rá.. aztán ink kimaratt... húha női mosdoba hülyültetek?
Ilyet én is játszottam
pedig az einkaufen témakör nem is nehéz...tök könnyűűű ...persze ha te ugy gondoltad h inkább nem mész be...akkor jol tetted ...elütötted az időt...nekem anno kémiábol volt olyan h nem mentem be...aztán bnőmmel hülyültünka női mosdoban nem férreérteni ...aztán köv órán dogakiosztás...bediktálás h hanyas...4-es simán fel sem tűnt a tanárnak h hiányzunk... így járt...
fasz kivan a kurva némettel má,nagyon nem szimpatizálok vele..és ak ma 3tz-t irunk,és napközbe kiderül,hogy a német tanár az einkaufen témakör szavaiből szódogát akar irati,úgy hogy az előző hét róán előző héten,mind2-n szódogát iratott 1 rakás szóbol,ak én ugy döntöttem,h " orvoshoz mek alkalmassági vizsgára, a kocsijogsihoz kell",ami annyibol ált,h lementem az aulába és megnéztem,hogy haveromék hogy próbálnak szalagavatóra,bementem a menzára,megkajáltam szép nyugottan,maj mentem 7.órára angol tz-t irni... elegem van má a kurva németből...
ellógtál bazzee szép...
mostmá mehecc oda a német céghez dolgozni tolmácsnak,ugyis oan pro vagy mostmá németből én meg ma ellógtam németóráról a rohadék dogát akart iratni má megin,én meg ink elmenem kajálni aztán mentem angol tz-t irni..az viszont jó lett
hát ha hó esik ak mi megyünk oat motorozni citrommal,mint a huzat supermoto szettel az jó,ien full sima gumikkal, nyélgázon a hóba leeht marhanagyokat bortulni de könnyű supermotozni,akárhanyasba vagy acc 1 gázt és má driftel is
kb. erre számítottam...
Forintra már nem emlékszem , de olyan 6 és 10 pénz közötti összegek voltak a vitrinben.
komoly? ...akkor megnézem itt Kápolnán is hátha van a benyakuton...elég szép pénz alatt mit értesz?mennyire huzós?Amugy thx h szoltál
Ott trafiztak le éberék tavasszal, mert a kollégámmal azon méláztunk mi a franc lehet az a cég, és ami a legjobb ők se tudták.
Elissa, a káli MOL kúton (a pályán) láttam Talmás cuccokat poló,sapka stb. mondjuk elég szép pénzeket kérnek érte, de van.
jah vágom...azt hittem melo...
hát én gépészmérnök leszek ha nagy leszek, és ott nagyon franko kis váltókat raknak össze, meg fogaskerekeket nyelestengelyket stb. gyártanak és elvittek minket gyárlátogatásra..
nem épp egri...de közel hozzá és szinte minden nap járok be...az egy német cég tom hol van...mi jonak voltál?