Szio
Hát nekem meg nem jött a busz...fél ora fagyoskodás után a buszmegben...meguntam és hazasétáltam a csinos jeges uton,alig lehet haladni,mert a tegnapi havas latyakot ugye szétzuzták az autok és barázdásra fagyott.Máshol nem tom mi a helyzet, de legyetek ovatosak! ...benzinemelés?megint...
Szép Napot Nektek!
Megjöttem én is ... bár nem bizti hogy mindenki így örül neki mint én.
Itt egy szem hó sem volt... de szél... ajjajjj. Szeretem én is a havat. Főleg a fűtött szobából nézni ahogy kavarja, hordja a szél. Mindenkinek élvezetes közlekedést.! Széles Utat! Mondanám hogy olcsó benzint de ma megint emeltek rajta. Vigyázzatok Magatokra!
én sem azt mondtam, hogy összetörném meg szétkínoznám, szerintem eddigi beszélgetéseinkből(remélem) kiderült, hogynem így kezelem a járműveimet, de egy évben 2 szer jo ha el tud szálni az agyad
hhhuh pedig annak a hondának lehetne adagolni rendesen. Nagyon tetszik az a formavilág ami a crx nél megcsináltak. A hondák közül majdnem minden típus tetszik. Ma a kedvenc autom az accor typer.
Hát nekem meg nem jött a busz...fél ora fagyoskodás után a buszmegben...meguntam és hazasétáltam a csinos jeges uton,alig lehet haladni,mert a tegnapi havas latyakot ugye szétzuzták az autok és barázdásra fagyott.Máshol nem tom mi a helyzet, de legyetek ovatosak! ...benzinemelés?megint...
Megjöttem én is ... bár nem bizti hogy mindenki így örül neki mint én.
Itt egy szem hó sem volt... de szél... ajjajjj. Szeretem én is a havat. Főleg a fűtött szobából nézni ahogy kavarja, hordja a szél. Mindenkinek élvezetes közlekedést.! Széles Utat! Mondanám hogy olcsó benzint de ma megint emeltek rajta. Vigyázzatok Magatokra!
pedig szeretem a havat..kocsival rally-ztatok?