Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem hát jóvan de te 23 vagy hány éves vagy én meg csak 17 mikor mész korlátlan jogsira?:P
nekem olyan is már rég van ... ...aztán majd a zebránál el ne üsd a csinos lányokat ...nehogy elbambulj
beiratkoztam kocsi jogsira
felénk se hó,se fagy semmi nincs..na jó hideg azé van,de mentem 1 kört a szimo val
téged se nagyon látni erre mostanába
Szio
Hát nekem meg nem jött a busz...fél ora fagyoskodás után a buszmegben...meguntam és hazasétáltam a csinos jeges uton,alig lehet haladni,mert a tegnapi havas latyakot ugye szétzuzták az autok és barázdásra fagyott.Máshol nem tom mi a helyzet, de legyetek ovatosak! ...benzinemelés?megint...
Szép Napot Nektek!
Megjöttem én is ... bár nem bizti hogy mindenki így örül neki mint én.
Itt egy szem hó sem volt... de szél... ajjajjj. Szeretem én is a havat. Főleg a fűtött szobából nézni ahogy kavarja, hordja a szél. Mindenkinek élvezetes közlekedést.! Széles Utat! Mondanám hogy olcsó benzint de ma megint emeltek rajta. Vigyázzatok Magatokra!
de oan volt mint a rally nem? főleg ha a crx hátsós ak lehet vele driftelni királyakat hóba
oksa dehogy is...jah amugy engem sem kell félteni...
én sem azt mondtam, hogy összetörném meg szétkínoznám, szerintem eddigi beszélgetéseinkből(remélem) kiderült, hogynem így kezelem a járműveimet, de egy évben 2 szer jo ha el tud szálni az agyad
no igen csak mikor...már egy tetemes összeget beleinvesztálsz megfontolod a dolgot...és vigyázol rá...
hhhuh pedig annak a hondának lehetne adagolni rendesen. Nagyon tetszik az a formavilág ami a crx nél megcsináltak. A hondák közül majdnem minden típus tetszik. Ma a kedvenc autom az accor typer.
....én nem rallyztam...csak közlekedtem
nállunk 1 kurva hópehely se esettt
pedig szeretem a havat..kocsival rally-ztatok?
nya hol van mindenki...havat lapátoltok?
nya jo de nem közuti forgalomba...
Az a kiraly Elissa, én is voltam ma kint autokázni a kézifék többet volt behúzva mint kiengedve, olyan piruletteket nyomtam, hogy juuuj.
én örülök h esik mint állat csak akkor maradjon is meg és legyen jóóó sok...aztán mehet a boarding
Szarügy,de nagyonesik! És a gyujtásomat sem csináltam meg!Ezért most megiszom egy sopronit+"ágyas" szilvát egy kicsit Egészségünkre Mocctársak!
az igen ...
ittis szakad a hav
és még az ut mien életveszélyes...csuszkált az auto mint állat
mi is kissé bvoltunk.. má a vonaton délbe vasánap délelöttig kültük no alvás..am fasza buli volt nyir1en
Mocc társak csöppet szakad a hóóó...