Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elhiszem, engem is szétkúrt volna az ideg.
Meglesz ez, eddig mindenki együtműködött, úgyhogy kiderítem ki volt, érdiek voltak szóval valaki tuti hogy ismeri őket...
Hát én meg olyan ideges voltam, felhívott sírva 3:30kor és 5 óráig amikor megérkezett a vonat nem tudtam hogy mi történt...
Akkor azért egy kicsit megnyugodtam, azt hittem fizikailag bántalmazták. Persze attól még megérdemelnek egy kiadós verést, az biztos.
Bicska nélkül nem lépek ki a házból...de itt most nem kellett volna, ezek gyáva férgek...
hát nem árt a mai világban
oszt anyámék még megkérdik h mé ugy mek mindenhova ugy ,h a svájci bicska 10cnetis pengével a zsebembe.. hát eszem ágába nincs használni de ha téleg muszály ak legyen...
fire bazzee ez non ott van...
hát sajna vannak ien k*csög szemét disznók akik kihasználják a helyzetet...
A legdúrvább, egész este nem aludtam, és mielött felhívott 3:30kor pont felültem és telefont figyeltem...
dik baze mik történnek
nem tudok írni
fogdosták miközben aludt, még a nadrágját is le akarták venni róla, és közben meg a betegségével viccelődtek... nekem már egyenként is elég lenne hogy elkapját a tetűket, de ez így
Lelki sérülés... nem megverték...
megverték ?
lehet nem lesz azon a felnin semmi szinter ezekután
Ne bassz Hát de hogy történt? Ott volt barátnőd bulizni? Mi baja lett?
Sajnálom a barátnődet! Aki meg megver egy nőt, az egy szar senki, remélem sikerül őket megtalálnod, de akkor ne sajnáld a pofonokat ököllel...
És ha megtalálom azt a két férget , az a baj hogy egyenlőre annyit tudok hogy az egyiknek lehet hogy nimrod a neve , de megkértem a házigazdát hogy szóljon hogy ki az aki ismerheti, de valószínű hogy csak úgy belógtak a bulira
de igen!
Én speciel nem, de mi történt amúgy? Csak nem bántották a barátnődet?
NEEEEEEEEEEEEEEEeee EBBŐL ELÉG
Hát nem, na egy pár fejet tutira bezúzuk , érden vagy nagykovácsiban nem ismer valaki valamilyen Nimrodot? el kéne beszélgetnem vele...
melozol melozol, szétrázza az agyad a rezgőcsiszolo.. gondolod,h áh levezetés képp motorozol 1et..ráülsz,elkezdesz menni és ugyanugy ráz mint a rezgőcsiszolo
Ne is idegesíts, a rezgőcsiszolóból már így is elegem van...