Tegnap egykissé alkoholos befolyásoltság alá kerültem................................és ma is befogok baszni ..........................Ez egy jó hétvége lessz!
Halihó emberek! Kicsit rég írtam így gondoltam jelzem hogy még élek... Jó volt ez a hét, balekkeresztelő, másnap gólyabál. Sajna motorozni nem volt időm pláne úgy hogy a jogsi + forgalmi meg úgy az egész buxám fennmaradt az albiban... Mostanában bringázni szoktunk fenn haverral. Az is elég mókás tud lenni pláne ha nem 100as a fék a bicón Nah most megyek csinálom a jegyzőkönyvet...
Jók legyetek ! Majd hétközben írok ... ha tudok. Bye all
Széles utat!
az én gyújtásom olyan hogy az alaplapon lehet állítani egy kicsit, de ehez nincs sok közöm, mert sose volt gondom vele és remélem nem is lesz. De biztos lesz olyan aki vágja itt ezt a témát..
Sziasztok!
Ki tudja nekem megmondani,hogy atuaregnek hogyn kell a gyujtását beállitani pontosan?Már megy a motor csak egy kicsit bizonytalan erőtlen!Lehet ,hogy a karburátort sem értana kipucolni!Meg ez Vákumpoweres?Ez mekkora fordulatnál kell,hogy müködjön?Hol kell állitani?Köszike.
Pont ez az, hogy kiba**ott jó hangja volt, mikor megvettem, sajna nálam hullott szét. Amúgy nem 5 km-t mentem vele, hanem jóval többet, csak amikor legutoljára mentem vele a "baleset" előtt, az volt 5 km.
ugy vetted meg h 5km után fullra behalt? ak nagyon nem nézted meg mit veszel... ha traktor hangja volt és nem tünt fel,h nem trktort veszel,és mégi traktor hangja van
Mégha 40 ezer lett volna... A blokk komplett felújítása durván egy kiló volt... Amúgy volt hangja, kb olyan, mint egy kávédarálóé... De valahogy haza kellett mennem, pedig csak 5 km volt, de a rosszban a jó, hogy pont otthon adta meg magát Remélem nem lesz több ilyenben részem, ha mégis, akkor annyit már megtanultam, hogy inkább még 5 km-t is tolom, csak ne járjon a motor. Azért akarom felújítani az AF1 blokkját is, nehogy így járjak, nem tudom mikor volt generálozva utoljára. Így még mindíg olcsóbban megúszom, mintha elromlana, és utána még 321231 dolgot kellene venni hozzá. Mellesleg, így tudom, hogy mi lesz benne, és tudom, hogy minden jó lesz, mert én csinálom (egy kis önfényezés... ) Másrészt, ez nekem a mániám, ezért szoktam kicsit szarabb állapotú motorokat venni, mert szerelni legalább annyira szeretek, mint motorozni.
Amúgy ennek az egész gyújtása olyan szép állapotban van, hogy én még ilyet nem is láttam. Se az alaplapon, se a lendkereken egy karc nincs! Szeretném, ha ilyen is maradna.
Jók legyetek ! Majd hétközben írok ... ha tudok. Bye all
Széles utat!
Még a gyujtásról irhatnál valamit ,Kell sroboszkóp hozzá?Rotax 127-es block!
Ki tudja nekem megmondani,hogy atuaregnek hogyn kell a gyujtását beállitani pontosan?Már megy a motor csak egy kicsit bizonytalan erőtlen!Lehet ,hogy a karburátort sem értana kipucolni!Meg ez Vákumpoweres?Ez mekkora fordulatnál kell,hogy müködjön?Hol kell állitani?Köszike.
Amúgy ennek az egész gyújtása olyan szép állapotban van, hogy én még ilyet nem is láttam. Se az alaplapon, se a lendkereken egy karc nincs! Szeretném, ha ilyen is maradna.
am főtengelycsapágyat akartam irni hé nekem is mozog a szimoba a főtengely fél centit simán oldalra de még megy