Fire, te be vagy ba**va? Ki beszélt itt főtengely-törésről? A jobboldali főtengelycsapágyam hullott szét még annak idején, és annyira mozgott a főtengely, hogy a lendkerék szétdarálta az alaplapot, az alaplap meg a lendkereket... (jobbanmondva a mágnest)
Hát erre fele annyit nem kell költeni, mint az ETX-re kellett anno... Ott azért volt sok, mert ugye a széthullott főtengelycsapágy mindent tönkretett, csomó mindenből új kellett (komplett gyújtás, csapágyak szimmeringek, tűgörgők, stb...).
igy ir ráfog menni a gatyád 1 komlett felujitásra:D de legalább lesz 1 jó motorod amivel bátran elmehecc motorozni ,nem kell attól félni h beszarik a sarkon...
Komplett újítom az egészet. 53000 Km-en áll az óra, ki tudja, mikor volt generálozva... Az előző meg gazdája nem tudta megmondani, mert nála nem volt széthúzva a blokk. Nekem meg nem hiányzik, mondjuk egy csapágy vagy tűgörgő széthullás... Azt már "eljátszottam" az ETX-nél, elég is volt bőven... Ráment a gatyám is.
Na végre... Csak rájöttél magadtól is...
trakee: oké, majd csinálok, de még van időm rá, mert csak jövőre kezdem el csinálgatni Idén már nem hiszem (mondjuk most pénzem se lenne rá).
jaa megvan,h szétszetted má ,már csak a block van benne meg a kerekek... aszittem h a blockot má viszuatetted... de ak még ki se vetted és blockot is ujtiasz?
én se szoktam,az leköti a figyelmet... meg az én apriliám oan hangos h sztem ne mis hallanám meg ahogy én motorozok ott figyelni kell,me nyélgáz meg 1kerék meg ienek...
énis úgy nézek! Nem bírok fülessel sétálni se! Mintha süket lennék.... Nem bírom, hogy nem hallom a forgalmat, nem hallom a motort, szörnyű, és balesetveszélyes....
Akkor én tényleg valami ufo vagyok. Felteszem a fülest, ha csak tekeregni akarok beteszek valami tünc-t, hipp-t, ha felbosszantottak és bolond vagyok akkor valami brutált (SOD,Rammstein..stb) és olyankor akár feketére is festhetném a plexit.
Mennyire bírja a Tuareg Wind az erdei endurozást? Elég nagy testű és nehéz+burkolt is. Jó választás erdőre, vagy inkább más legyen?
trakee: oké, majd csinálok, de még van időm rá, mert csak jövőre kezdem el csinálgatni Idén már nem hiszem (mondjuk most pénzem se lenne rá).