Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondál újjat. Itt mindeki tudta hogy sikerülni fog.
Skacok sikerült a nyelvvizsgám
mizu fire...ma volt zuzatás?
mikor lesz?
Tuareg125-kösze h gondoltám rám is ha esetleg megnyernéd a főnyereményt Hat én építenék egy pályát: amin egész nap moccolhatnátok...meg Szabi a nagy Bömcit megkapnád ...nya de én nem költöm el előre... majd ha a suska a számlámon..... amugy klassz a szemléltető rajz
Budapest meg Sopron... egyik közelebb mint a másik
jah volt szöveege.. fero jo arc..nyiregyen is amikor voltunk3 hete, ott is nagyot alakitott... kéne menni beatriche koncira ne mtiudjátok nem lesz vhol mostanába?
meg amit énekelt rákeresek mindjárt nincs e ilyen dalgyűjtemény valahol
aszongya, megyek hugyozni... viszjön..lehugyoztam az ingem meg beugat midnenkinek,emg énekel... life is good..
hihtetlen nagyot alkotott feró kurvajó volt
ÁÁÁ ez a kész átverés nagggyon fasza volt Ferón összehugyoztam magam
Ohh, milyen kedves Na jóvan, te is kapnál valami motort (félét ), ha nyernék a lottón.
smr 560 -t se dobnám ki ha oat kapnék
én még smr re emlékeztem ritkán tok fórumozni pláne hogy hetente nemtok végigolvasni 6-7 oldalakat én még ott tartottam de ezen nem veszünk össze
smr 560? az pálya gép... elég nekem smc 660 is de azé kösz h gondoltál ránk
kényelem apám ... kényelem
köszönjük a szemléltetést sztem ne msok értelme van a 2 sapinak, nekem egy van mégis megtom tankolni
Holnap ha jó idő lesz lehet meghajszolom kicsit a vasat aztán teszem csucsulni mert nemnagyon van időm motorozni. Meg az idő sem az igazi mostanában...
Jah és ha nyernék a lottón mindenkinek vennék valami gépest... csak hogy tudjátok
Elissa - GSX-R vagy ami épp ...
Phisoo - SXV 550
Fire - KTM (SMR)...
sötbösötöbö
ez egy precíz műszaki rajz a tank metszetéről a fekete gubics lenne a váz... a többit rátok bízom
nem 2 tank csak 1, de mivel a "gerincen" fekszik és kétoldalára lelóg így könnyebb tankolni hogy 2 sapi van mivel nem ütközik fel a stukker középen...
hali rég irtam már
nekem is dupla tankos elissa majdnem 20 liter benga 19.5 asszem
ketét van osztva a tank?
értettem Őrmester Asszony