Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem szoktam...én szeretem hallani a mocc hangját...meg a tájat csodálni és a zene kizökkentene ebből a nyugalombol...csak autoba,buszon,vonaton dübörögtetem a fülembe
vki megmondaná hogy mennyi víz kell a tuareg hütőjébe?
Igen hasonló válaszokat kaptam a többiektől is, én alapvetően (bár tudom hülyén hangzik) de stressz oldásra "használom" a motort és nekem mindenképpen kell a zene, az is hangultomtól függően.
Én szoktam zenét hallgatni közben... A szám címe pedig: Aprilia - A blokk hangja 10 ezernél. Viccet félretéve, én soha, engem zavar vezetés közben a zene, nem tudok rendesen odafigyelni.
Ti szoktatok zenét hallgatni motorozás közben, és ha igen mit? A meloban beszélgetűnk a motoros kollégákal és ugy néztek rám mint a véres ingre, amiért zenét hallgatok.
Szoritunk !
Nem ígérem de lehet tudok abban segíteni, hogy hamarabb megtudd az eredményt.
szobeli meg jövö7 pénteken
csak magnó meg írásbeli?
oksa
Akkor ne ijedj meg bár nagyon zorkesznek tünik, de aranyos lány (Anita), ha a fiú lesz ő már nehezebb eset, de ő sem vészes.
tán miskolcrol jön...phisoo-thx
Hi all!

Ma szétszedtem majdnem teljesen a moccot Hát kicsit több alkatrészből áll, mint az ETX, de nem vészes Már csak a váz van, benne a blokk, meg a kerekek. Majd valamelyik nap megoldom ezt is, ha lesz időm.
Elissa sok sikert!
Ottani lesz a vizsgáztató ? (cserélgetik őket mert a bme nem engedi, hpgy az vizsgáztason aki oktatott)
jah értem
ahhoz képest elmegy
Az az csak ő a miskolci részlegnél van de réggeben (1-2 éve) párszor volt ott.
teloval van ahoz képest nem rosz.. esti kép 2mp..
hol tanít...nekem csak a vizsga lex ott én a Langwestbe járok tanfolyamra
Akkor nem tanított a feleségem
Egerben a Neumann-ban lex a vizsga
alap h tom a nagy német eszmecserénknek köszönhetően
Egerben ? Melyik suli ?
BME
fasza kép ..csak a minősége...ööö...hagy némi kivetnivalot...teloval van?
melyik fajta ( rigó, bme...)?