én nem szoktam...én szeretem hallani a mocc hangját...meg a tájat csodálni és a zene kizökkentene ebből a nyugalombol...csak autoba,buszon,vonaton dübörögtetem a fülembe
Igen hasonló válaszokat kaptam a többiektől is, én alapvetően (bár tudom hülyén hangzik) de stressz oldásra "használom" a motort és nekem mindenképpen kell a zene, az is hangultomtól függően.
Én szoktam zenét hallgatni közben... A szám címe pedig: Aprilia - A blokk hangja 10 ezernél. Viccet félretéve, én soha, engem zavar vezetés közben a zene, nem tudok rendesen odafigyelni.
Ti szoktatok zenét hallgatni motorozás közben, és ha igen mit? A meloban beszélgetűnk a motoros kollégákal és ugy néztek rám mint a véres ingre, amiért zenét hallgatok.
Ma szétszedtem majdnem teljesen a moccot Hát kicsit több alkatrészből áll, mint az ETX, de nem vészes Már csak a váz van, benne a blokk, meg a kerekek. Majd valamelyik nap megoldom ezt is, ha lesz időm.
Elissa sok sikert!
Nem ígérem de lehet tudok abban segíteni, hogy hamarabb megtudd az eredményt.
Ma szétszedtem majdnem teljesen a moccot Hát kicsit több alkatrészből áll, mint az ETX, de nem vészes Már csak a váz van, benne a blokk, meg a kerekek. Majd valamelyik nap megoldom ezt is, ha lesz időm.
Elissa sok sikert!