Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem kéne az 1000 es... elég a 650 abból Lassan én is megyek lefelé egy sörre...
faternak volt ezres dl...jött elég szépen az eleje... 1ben 102 ment végre pedig 260 volt a plafon,de inkább csak 255
na... mivanmár emberek? mindenki partyzni ment?
bocs 1150 GS
háát még régebben a tesóm 1200 GS-ét meg haver 600 as banditját de nem emiatt jött , csak valahogy most beütött
miféle nagy gépet próbáltál ki h igy be vagy zsongva?
ÁÁÁÁÁ kell egy nagyobb motor Most néztem hogy mi az ami reális lehetne, GS 500 , CBF 500 az előbbi gazdaságos az utóbbi viszont dögösebb... ááá .... KELL Megőrültem, persze csak ilyen köztes gépnek, utána DL 650 majd Moto Guzzi Breva 1200 vagy BMW R 1200R...
Nincs valakinek egy kis fölös pénze? ha lenne dobjon már meg esetleg egy kevéskével...
Bár mire odakerülök biztos lesznek jobb gépek vagy ugyanezek újabb változatai...
Nah próbálok lenyugodni, este megyek leiszom magam
ilyenkor készülődni? fiatal még az idő...
na mek is készülődni,este party
jaj én is voltam 1 csikot,kurvahideg van
Nyugi nincs használatban a csésze Most értem haza én is, gurultam egy kicsit meg elvittem egy ismerősömet egy karikára. Kezd hűvös lenni az idő... csak a lábam fázott mert rövid a gatyám... a motorozós fennmaradt Miskolcon de már nem érdekelt
Jááááhj nagyon király, már alig várom hogy a mocin lássam. Köszi a képeket.
wc ülőke?
Nah itt vannak a képek...
aha az nem rosz ár
Nah Szabi sikerül egy képet csinálni? Már kijukad az oldalam a kíváncsiságtól.
Na jóvan, elárulom, 160-ba hoztam el, mert hát a srác elmondása alapján nagyon sok baja volt, ami egyébként nincs is... Így járt...
Szerintem amúgy jó vétel volt, főleg, ha azt veszem figyelembe, hogy télen úgyis komplett felújítom, akkor alapnak nagyon jó. Ráadásul minden hiánytalanul megvan rajta, ami nekem fontos. Az ETX-et mikor vettem elég sok minden hiányzott róla, és csak ha ezeket az apróságokat nézem, már 40 ezret rákölthettem volna... Nem mindegy. Motorikusan is jó, tehát nincs okom panaszra
Ma is voltam motorozni, nagyon megy, tök tetszik

Na asszem ideje menni aludni, jó éjt mindenkinek!
a és véhül mennyiér jutottál a géphez?
holnap megpróbálom elkérni a fotómasinát tesómtól, telóval is lehetne képet csinálni csak nemtom leszedni a telóról mert semmiféle adatátvivő nincs csak kábelcsati, azt meg vesz a franc...
Tényleg nem rossz, átvizsgáltam, de működik rendesen, 7800-nál nyit, meg hát érzem is Amúgy köszönöm, de a szervízkönyvet, meg a vezetéktervet már egyszer elküldted még régen, azóta is megvan, pont tegnap nézegettem.
Amúgy olvastad a hírdetésben ezeket a mondatokat, hogy "gyárilag rotax tuning", meg "keveset gyártottak le ebből a szériából"... Ja meg, mikor lementünk megnézni, ilyet szól "húú, ebben a rotax blokk van, olyan ritka, mint a fehér holló, nem is lehet hozzá alkatrészt kapni..." Hát el kellett fordulnom röhögni egyet magamban... A srác simán azt hitte, hogy egy Sport Pro büszke tulajdonosa, de erről azért gyorsan felvilágosítottam, hogy nem igazán... Na mindegy, lényeg, hogy jól jártam
Hja a többi csak bénázás dolga, nem ügy De ha az elektronika rossz, az gond lenne... Jó motorozgatást vele! Egyébként nem kell a javítási útmutató, és a vezetékterv hozzá? Küldesz egy mailcímet, elküldöm!
Ha telóval tudnal egy képet csinalni, ne fogd vissza magadat..
Amúgy, a "sokat kap" hiba (a gyerek szerint), annyit takart, hogy félig el volt dugulva a karbi, meg el volt állítva az úszó. Ezeket megcsináltam, meg kapott egy szűrőt is, és kiakad a fordulatsztám-mérő...
Jaja van benne egy varrás a "főnök" előtt keresztbe de alatta is van anyag hogy ne ázzon be... Jól meglett csinálva...