Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az ujságcikk a lopott motorok topicba..ugy emléxem te tetted föl ,v nem?
Jééé, egy iceice! Inkább arról beszélj, hogy hova tűntél mostanság? Rég jártál erre...
Hello bello Tuaregesek mi a pálya erre fele ? miujság veletek? remélem huzzátok a gázt rendesen helyettem is ! Bye
Jaja, de amúgy tök úgy beszélt, mintha kényszerből kéne eladnia a motorját, sztem ez a probléma, hogy el sem akarja adni... De akkor kérdem én, minek hírdeti? Vagy legalább vegye fel azt a kiba**ott telefont, ha hívom 20-adszorra is, és nyekeregjen bele annyit, hogy mégsem akarom eladni... Nincs vele semmi probléma, de ezek a " nem veszem fel a telefont", meg "kikapcsolom magam" megoldások gusztustalanok... Na mindegy, van ezer másik, de lehet inkább gyűjtögetek még, és veszek valami értelmesebb motort. Majd meglátom.
Uhhh ...nem szeretem az ieneket mikor nem a valosat mondják v nem az van kiírva a hirdetésben ...pfff
Okés, köszi! Hát nekem meg úgy néz ki mégsem lesz meg a héten a motorom, mert nézhetek másikat... Nem igazán tűnik korrektnek a gyerek, amit megbeszéltünk nem úgy volt, most már a telefont sem veszi fel... Na mindegy, nem is érdekel a motorja...
Mivel nem motorszerelő hanem tesóm volt tűzoltó munkatársa és még eddig egy fillérembe sem került az azonnali segítség, pláne olyan szinten precíz hogy másra szívem szerint rá se bíznám a motoromat ezért nem pattogok, ha az kell a tökéletességhez hogy csúszik 1 hetet (mivel 7közben én miskolcon vagyok) nekem megéri. Persze ezt már nem ingyen ...
te miröl beszélsz...most non nem vágom
monyuk a kutyákat ne báncsuk,főleg a németjuhászokat azok a kedvenceim,ha 1× kutyám lesz,csakis németjuhász
elissa
amit betettél képet a másik topicba,h elmangelták a cbr-t,az elég durva... mekkora rohatt geciség már az ilyen..az ilyen embert lekéne lőni mitn 1 kutyát...
iránya hegyekbe
mi az h megin csúszna 1 hetet én á rég tartón rugtam volna a szerelőt méneem dobtad ink ösze ohton a gépet, 1 óra alatt öszelehet rakni
mondom...a hegyekben ..meg az É-i régioban...
Ezek non jo hírek..remélem a szerelőd iparkodik ...
Na most beszéltem a szerelővel... a motor egyben van, már be is indította csak a karbi finomhangolása van hátra viszont ideje az nincs sajna így ha mégis tud rá időt szakítani akkor este megcsinálja ha nem akkor csak jövő 7 vége ... na de akkor aztán neki a világnak ... hóesés? KITÉÉRDEKEL A lényeg hogy gurulhassak már vele....
hóóó? hol? imádok hóba motorozni
Nya fasza 7végére tán havat josolnak az idöjárás szakik ...én meg még a napsütésben meg a melegben reménykedtem...én kis naív
phisoo
anyám felatta acuccot ahogy megbeszéltük
Oks. Ezer hála..
Halihó emberek!
Elvittem az ülést! Van fasza matt fekete bőr de a 7végén nem lesz kész sajna mert pont indultak valahová... viszont jövő 7en kész és valószínű hogy felhozza Miskolcra mert elég sokat jár arra... szal jövő 7 en valamikor kész...
Nah... mindjárt hívom a szerelőt hogy akkor a gép egyben van e már ... aztán lehet kitakarodunk érte tesómmal
Majd jövök!
láttam má párszor iet bütykölgettem sokat az enyémet... am nincs vmi jó állba a dugód ahogy látom
rotax 124es block az új aprilia mx ekben van
nekem kell 1 berugo kar aprilia etx re
ez az én motor tömböm. ez a rotax v127