Jaja, de amúgy tök úgy beszélt, mintha kényszerből kéne eladnia a motorját, sztem ez a probléma, hogy el sem akarja adni... De akkor kérdem én, minek hírdeti? Vagy legalább vegye fel azt a kiba**ott telefont, ha hívom 20-adszorra is, és nyekeregjen bele annyit, hogy mégsem akarom eladni... Nincs vele semmi probléma, de ezek a " nem veszem fel a telefont", meg "kikapcsolom magam" megoldások gusztustalanok... Na mindegy, van ezer másik, de lehet inkább gyűjtögetek még, és veszek valami értelmesebb motort. Majd meglátom.
Okés, köszi! Hát nekem meg úgy néz ki mégsem lesz meg a héten a motorom, mert nézhetek másikat... Nem igazán tűnik korrektnek a gyerek, amit megbeszéltünk nem úgy volt, most már a telefont sem veszi fel... Na mindegy, nem is érdekel a motorja...
Mivel nem motorszerelő hanem tesóm volt tűzoltó munkatársa és még eddig egy fillérembe sem került az azonnali segítség, pláne olyan szinten precíz hogy másra szívem szerint rá se bíznám a motoromat ezért nem pattogok, ha az kell a tökéletességhez hogy csúszik 1 hetet (mivel 7közben én miskolcon vagyok) nekem megéri. Persze ezt már nem ingyen ...
elissa
amit betettél képet a másik topicba,h elmangelták a cbr-t,az elég durva... mekkora rohatt geciség már az ilyen..az ilyen embert lekéne lőni mitn 1 kutyát...
Na most beszéltem a szerelővel... a motor egyben van, már be is indította csak a karbi finomhangolása van hátra viszont ideje az nincs sajna így ha mégis tud rá időt szakítani akkor este megcsinálja ha nem akkor csak jövő 7 vége ... na de akkor aztán neki a világnak ... hóesés? KITÉÉRDEKEL A lényeg hogy gurulhassak már vele....
Halihó emberek!
Elvittem az ülést! Van fasza matt fekete bőr de a 7végén nem lesz kész sajna mert pont indultak valahová... viszont jövő 7en kész és valószínű hogy felhozza Miskolcra mert elég sokat jár arra... szal jövő 7 en valamikor kész...
Nah... mindjárt hívom a szerelőt hogy akkor a gép egyben van e már ... aztán lehet kitakarodunk érte tesómmal
Majd jövök!
amit betettél képet a másik topicba,h elmangelták a cbr-t,az elég durva... mekkora rohatt geciség már az ilyen..az ilyen embert lekéne lőni mitn 1 kutyát...
anyám felatta acuccot ahogy megbeszéltük
Elvittem az ülést! Van fasza matt fekete bőr de a 7végén nem lesz kész sajna mert pont indultak valahová... viszont jövő 7en kész és valószínű hogy felhozza Miskolcra mert elég sokat jár arra... szal jövő 7 en valamikor kész...
Nah... mindjárt hívom a szerelőt hogy akkor a gép egyben van e már ... aztán lehet kitakarodunk érte tesómmal
Majd jövök!