Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, gyerekek, ma elhoztam az "új" motoromat, egy AF1-Futurát Nagyon durva mit lép ez a motor, kegyetlenül megy, most értem haza a motorozásból, le sem akartam szállni róla... Majd nemsokára csinálok képeket a moccról, aztán felteszem Na de most megyek, asszem van mit kipihennem, csak 150 km-t utaztam a motorért egy szaros Barkasban... De elhoztuk... Na bye all!
Hét elején ahopgy Szabi mondja, de csak 7végén tudom felrakni mert akkor megyek haza, én is várom már amúgy mint az állat. Nagyon kiváncsi leszek milyen lesz.
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy kifolyt 1-2 deci benzin a karbiból az összekötőcsőnél ami összeköti akrabit a légszűrővel ott folyt ki a benzin. Dellorto SHA 15-15 típusú karbim van. Mi romolhatott el benne?
60-as fővóka szerintetek elég egy 50-es ETX-be? Most akkroa van benne.
mint az enyém csak feketében...
Huh várom már a jövő 7végét, addigra már tuti kész a gépsas , vettem olajat is ... már csak a bélést kell betennem a kabátomba aztán meek hasítani 1-2 kört... remélem...
Most épp bringa vázakat nézek... kéne egy normális bicaj, haverral akarunk majd menni a hegyekbe kirándulgatni, van egy eladó ballistic váza havernak meg adna hozzá ezt azt de nem találok róla neten semmit... szal lehet az lesz.. de még körülnézek azért...
Széles utat!
Tízparancsolat a Vatikánból 1.Ne ölj! 2.Az utak azért vannak,hogy közlekedhess,s nem azért,hogy súlyos baleseteket okozz! 3.Az előzékenység, a becsületesség és az óvatosság segít az előre nem látható események veszélyének kivédésében! 4.Légy segítőkész felebarátaid iránt,főképp, ha balesetet szenvednek! 5.A motort nem a hatalom fitogtatására való és ne engedd,hogy bűnre csábítson! 6.Győzd meg a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt,hogy vezetésre alkalmatlan állapotban ne üljenek kormány mögé! 7.Segítsd a balesetek áldozatainak családtagjait! 8.A vétkes vezetőket és az áldozatokat hívd közös találkozóra a megfelelő időben,hogy alkalmuk legyen átélni a megbocsátás felemelő érzését! 9.Az utakon védd a sebezhetőbbeket! 10.Érezz felelősséget mások iránt! (Idéztem a Lóerő magazinból)
Tetszik..
aha én meztelenül motorozok tod mien jó? mész 1 szakatt szimoval és jobban megnéznek,mint téged a hyosungal
am a kilométerekre még van 1 oan megoldás,h kikötöd a km órát
én így voltam tegnap... azt hittem meleg van...plucsi+prot ing...bevallom,még a thermo is kellett volna a kabátba hideg volt mint a picsa,700 méteren,de azé lapra tettem a gépet
Mert te meztelenül szoktál motorozni? Huha nudi-motorozásról sem hallottam még
Komolyra fordítva, persze, felölöztem, de pl a kesztyű nyári, és csak termopulcsi van a bőrcuccon kívül plusszba....
Fenn a pálya lelátón hidegebb volt, mint motoron, komolyan modnom Úgy fújta szél...
És félelmetes, ahogy elhúznak nyitott kipuffal a célegyenesbe szédületes tempóba... (bár Gabesz szerint nagyon jónak kell lenni, hogy a végén 250 ről fékezz ) aztán olyan tempóval esnek be a kanyarba a célegyenes végén, és a 14-16 fokos aszfalton oolyat borítanak, szédületes...
Az mitől lehet, hogy kifolyt 1-2 deci benzin a karbiból az összekötőcsőnél ami összeköti akrabit a légszűrővel ott folyt ki a benzin. Dellorto SHA 15-15 típusú karbim van. Mi romolhatott el benne?
60-as fővóka szerintetek elég egy 50-es ETX-be? Most akkroa van benne.
Huh várom már a jövő 7végét, addigra már tuti kész a gépsas , vettem olajat is ... már csak a bélést kell betennem a kabátomba aztán meek hasítani 1-2 kört... remélem...
Most épp bringa vázakat nézek... kéne egy normális bicaj, haverral akarunk majd menni a hegyekbe kirándulgatni, van egy eladó ballistic váza havernak meg adna hozzá ezt azt de nem találok róla neten semmit... szal lehet az lesz.. de még körülnézek azért...
Széles utat!
Tetszik..
am a kilométerekre még van 1 oan megoldás,h kikötöd a km órát
Komolyra fordítva, persze, felölöztem, de pl a kesztyű nyári, és csak termopulcsi van a bőrcuccon kívül plusszba....
Fenn a pálya lelátón hidegebb volt, mint motoron, komolyan modnom Úgy fújta szél...
És félelmetes, ahogy elhúznak nyitott kipuffal a célegyenesbe szédületes tempóba... (bár Gabesz szerint nagyon jónak kell lenni, hogy a végén 250 ről fékezz ) aztán olyan tempóval esnek be a kanyarba a célegyenes végén, és a 14-16 fokos aszfalton oolyat borítanak, szédületes...
na mentem partyzni:P