Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát 124-esről még én sem hallottam...
blokknézet
a 124 a Csetényi bontóból indult el,én sem hallottam még rolla..
Igen fekete Rave hengeres.
Hol lehet hozzá alkatrészt találni?
Az tuti hogy rotaxból van 127es a régi fekete ami a rave blokk, van a rotax 123, és van rotax 122, de ilyenről hogy 124 én még nem hallottam, de nagyon nem értek hozzá, úgyhogy nem kell adnod a véleményemre...
Hali okosok..

Mi a külömbség egy rotax 124 és egy rotax v 127 között.Utobbi rotax csak önindítós (v 127)

mindenki mond mindent,és megint nem tudok semmihez hozzászólni...

TEHÁT MEGKÉRNÉM A KEDVES MÁRKATÁRSAKAT,HOGY AKI TUD HASZNALHATÓ INFORMÁCIOVAL SZOLGÁLNI
ÍRJON IDE.. AKI VALAMIBEN NEM BIZTOS AZ NE ZAVARJON BE..
köszönöm elöre.. 2ember kell nekem.. akinek van egy rotax 124-es blokku motorja,
és egy olyan akinek van egy rotax v 127 rave hengeres motorja..Nem vok hülye tudom mit írok.

Tehát....
Hello,
beszéltük, hogy kellenének alkatrészek a motorodhoz!
Van minden, a
30/488-19-18 -as számot hívd.
Illetve, ha bárkinek alkatrészre, motorra van szüksége nyugodtan telefonáljon.
Üdv
danke schön meine elissa
Ich gönne dir dazu am Besten Ich möchte dich diese Traum verwirklichen.
natürlich
Es ist eine wunderschöne Traum
az af1 is aprilia block is ugyanaz mint az ujabb tuaregekben...
ich möchte eine ktm oder etwas sport motor
Köszönöm, elvileg a héten meg is lesz És természetesen továbbra is ide fogok járni, fórumozni, a szívem mélyén mindig Tuareges maradok!
turasport oder sport racing und Du?KTM?
jó lenne eladni a gépeket nekünk is.. te mikbe gondolkozol most?
Sok sikert a vételhez...és azért remélem a táborunkat továbbra is gazdagítod személyeddel
jo neked ...bárcsak én is mehetnék már másikat nézegetni....nya de ami késik nem mulik...remélem
Hát igazán boldog csak akkor leszek, ha már a másik gép lesz alattam De hamarosan ez is bekövetkezik
de jo neked h a tiédet elvitték...örülhetsz veheted a másik vasat
nem lesz 1szerű szétszedni.. am forditott telo az sztem egyszerübb
oks
Italmodonál lehet kapni 3000ft plusz postaköltség, de beletenni nem egy egyszerű.
SZiasztok!
tegnap elött elszállt az up-side down -os első villa szimeringje.......
valaki meg tudná mondani hogy és mit kell szétszedni és hol lehet hozzá szimeringet kapni?
Okés, nem is kell órákat beszélni az üzletről Amúgy én csak 8 körül tudok feljönni este, majd legyél fent. Na mentem melózni, bye.