Az tuti hogy rotaxból van 127es a régi fekete ami a rave blokk, van a rotax 123, és van rotax 122, de ilyenről hogy 124 én még nem hallottam, de nagyon nem értek hozzá, úgyhogy nem kell adnod a véleményemre...
Mi a külömbség egy rotax 124 és egy rotax v 127 között.Utobbi rotax csak önindítós (v 127)
mindenki mond mindent,és megint nem tudok semmihez hozzászólni...
TEHÁT MEGKÉRNÉM A KEDVES MÁRKATÁRSAKAT,HOGY AKI TUD HASZNALHATÓ INFORMÁCIOVAL SZOLGÁLNI
ÍRJON IDE.. AKI VALAMIBEN NEM BIZTOS AZ NE ZAVARJON BE..
köszönöm elöre.. 2ember kell nekem.. akinek van egy rotax 124-es blokku motorja,
és egy olyan akinek van egy rotax v 127 rave hengeres motorja..Nem vok hülye tudom mit írok.
Hello,
beszéltük, hogy kellenének alkatrészek a motorodhoz!
Van minden, a
30/488-19-18 -as számot hívd.
Illetve, ha bárkinek alkatrészre, motorra van szüksége nyugodtan telefonáljon.
Üdv
SZiasztok!
tegnap elött elszállt az up-side down -os első villa szimeringje.......
valaki meg tudná mondani hogy és mit kell szétszedni és hol lehet hozzá szimeringet kapni?
Igen fekete Rave hengeres.
Hol lehet hozzá alkatrészt találni?
Mi a külömbség egy rotax 124 és egy rotax v 127 között.Utobbi rotax csak önindítós (v 127)
mindenki mond mindent,és megint nem tudok semmihez hozzászólni...
TEHÁT MEGKÉRNÉM A KEDVES MÁRKATÁRSAKAT,HOGY AKI TUD HASZNALHATÓ INFORMÁCIOVAL SZOLGÁLNI
ÍRJON IDE.. AKI VALAMIBEN NEM BIZTOS AZ NE ZAVARJON BE..
köszönöm elöre.. 2ember kell nekem.. akinek van egy rotax 124-es blokku motorja,
és egy olyan akinek van egy rotax v 127 rave hengeres motorja..Nem vok hülye tudom mit írok.
Tehát....
beszéltük, hogy kellenének alkatrészek a motorodhoz!
Van minden, a
30/488-19-18 -as számot hívd.
Illetve, ha bárkinek alkatrészre, motorra van szüksége nyugodtan telefonáljon.
Üdv
tegnap elött elszállt az up-side down -os első villa szimeringje.......
valaki meg tudná mondani hogy és mit kell szétszedni és hol lehet hozzá szimeringet kapni?