Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj hogy a hondabol nagyon nincs rendszámos, vagy ha van akkor nagyon drága..
hát én nekem az xl Hondával teljesen pozitív tapasztalatom volt pl...de nem lehet rossz a Cagiva elephant v Afrika Twin...ien árban nézegesd ezeket...bár kinek a pap kinek a paplan...
Szokott lenni néha egy egy kawasaki kle ilyen 300 felett, nekem azok például nagyon tetszenek és amire én használmám arra jó is lenne. Amugy rakjal mar egy képet a tuaregedről, meg mennyiért akarod eladni?
Mindenképpen, rendszámosat!
rendszámosat akarsz?
Mindenképp enduró érdekelne. Esetleg valami 400-as Transalp. Sport, túra, sporttúra motorok nem annyira.
de dominak van igaza...minden ember más ...más igényekkel...neked kell tudni...max ha van már kiszemelt..tanáccsal tudunk szolgálni
400-as gixer non ritka a piacon...de 300k ért még banditot sem kapsz...400ast föleg...én már csak tom...régota nézegetem a banditákat...én is lehet iet veszek tavasszal...vagy kitudja ...amugy sztem 250esbe tudsz vmi faja kis rendszámosat venni annyiért
nekem ehhez jó szemem van...én látom h nem vmi zsír rajta
Tyűűű de szép darab .csak a festésen én változtatnék...meg picit szurja a szemem a tankon a horpadás ...
Az a baj hogy ereez mindenkinek más motorok tetszenek. Én is el szeretném adni az enyémet és ugyanígy 300 k körül szeretnék venni valamit. Ha nagyobb motort akarsz ilyen árban akkor és rendszámosat, akkor csak az ilyen réggebbi túrasportok jöhetnek szóba, hogy kawasaki gpz, vagy yamaha fzr, vagy valami 400as gixer. De ezek már eléggé problémásak is lehetnek. Ha nekem egy kicsivel több pénzem lenne akkor tuti hogy vennék egy 400as banditot. Ha meg nem ilyen sporttúra, akkor biztos hogy kawasaki kle. Nállam ezek jöhetnek szóba.
Senkinek nics semmi tippje?
Na jóvan, mentem melózni, bye all! Addig a többiek véleményét is kérem!
Nemmondommegbibibíííííí De 200 alatt volt
megmondod, mennyiért vetted?
Köszönöm! A szimmeringes-hajtóműolajas megoldást majd kipróbálom.
Pedig közelről sajnos az...
NA remek... Nem rossz alapnak tűnik... Amúgy annyira nem tűnik rossznak a fényezése... PLexit meg meg a szatunától rendelsz, és kész...

Szerintem mielöbb szedd ki elöl a km meghajtó csigát, és jó alaposan zsírozd meg, amíg nem késő... Aztán majd télen asszem úgyis szétszeded, és mindent rendbeteszel rajta!

Gratula hozzá!
Jaja, nem rendszámos
jaaahj nekem tetszik naon... De nem venném le hogy anyira kaka a fényezés..
Húúú a teló szimmeringes? Ni ott sajnos nem csak a szimmering rossz... Ez típushiba... Egy megoldás van, száranként nem egy db 38X50X10 -es szimmering, hanem száranként két 38X50X7-es, befér, ha nem teszed vissza a biztosítórugót, és még ezen felül jó sűrű olajat kell beletölteni.. Nekem valami 130W-80-as traktorba való hajtóműolaj van, nem kell megijedni, nem olyan durva normál helyzetben, igaz, 10 fok alatt azért rendesen megdolgozza a kezed. De nem folyat....
Na itt van egy-két kép, a többit nem rakom fel, mert én is rajta vagyok... Majd még csinálok egy-kettőt.
phisoo-de nuku rendszám mi?
ugyh franko ez a ROTAX az én kis drágaságomba is
trakee az enduro meg több helyen használhato...bírja a sz*r tréé magyar utakat is ...egyaránt közut és terep...enduros szív