Jaja, "sima" Futura Amúgy az a "Sport pro", meg nem is annyira Sport pro volt... Az is sima Futura volt, csak a nyomikám annyit sem értett hozzá, mint egy kezdő... Már csak azért is, mert aki egy 13-14 ezret pörgő motorba Arol 2T ásványi olajat rak, az szerintem nem normális... Végül is ő nem vette fel már a telefont sem, úgyhogy én meg másik motor után néztem, így lett a mostani.
Természetesen minden működik rajta, jó hangja is volt, ki is próbáltam, megy is rendesen, fékek is jók, világítás, indexek is, nem borultak vele még soha, szervízelve is volt rendesen, motorikusan hibátlan. Végül is 4 dolog miatt volt jóval olcsóbb, mint a többi Futura:
1) A fényezés kuka, de szó szerint... (bár ez nekem nem fog gondot okozni)
2) Az első telók szimmeringesek, és ha jól vettem észre, olaj sincs túl sok bennük,
3) Akksi is kuka,
4) Törött 2 helyen az első plexi, jobban mondva 2 nagy repedés van rajta, de igazából ezt le**arom
Amúgy nagyon szép, nagyon jó, nagyon megszerettem már most Igazából most érzem mennyivel erősebb a 123-as blokk a 127-esnél... Télen szépen fel lesz újítva ez is, mint az eddigi összes motorom Még azért ameddig lehet, motorozok
Drága elissa, tegnap hoztam el a gépet, ma már melóztam egész nap sajna...
Amúgy rendik vagytok, hogy ennyire érdekel titeket milyen az "új" moccom, tök jó érzés
Jajjajjajj, mi megy itt kérem? Most jöttem haza nemrég, 7-kor végeztem a melóval, utána még motoroztam, aztán meg bütyköltem egy kicsit. Legyetek türelemmel már vannak képek, csak meg kell várnom míg fater felteszi a PC-re a fényképezőgépéről, de holnapra 100% lesz, ígérem
fire: megjött a cucc, csak pont nem voltam ott, mikor hozta a postás, úgyhogy még bent van a postán, de holnap felszaladok érte!
hát de ha ma hozta el az ujgépest akkor nem lehet h szabadnapos? ...vagy éjszakai melo?vmi alvilági behajto...ghost rider lett? ...már megélénkült a fantáziám...felspanolja itt a népet...aztán semmi látványosság...hmmm...lehet direkt csinálja velünk
Tervezem, hogy nagyobbra cserélném a 125-ös Tuareget, mert kicsit már gyengének érzem, főleg utassal együtt. Az érdekelne, hogy milyen motort lenne érdemes venni helyette, ami megbízható, erős, rendszámos, és max 300-350k-ból megvan?
Konkrét ötleteket, tippeket is várok, ha van eladó, jó motor, ami megfelel az igényeimnek.
Természetesen minden működik rajta, jó hangja is volt, ki is próbáltam, megy is rendesen, fékek is jók, világítás, indexek is, nem borultak vele még soha, szervízelve is volt rendesen, motorikusan hibátlan. Végül is 4 dolog miatt volt jóval olcsóbb, mint a többi Futura:
1) A fényezés kuka, de szó szerint... (bár ez nekem nem fog gondot okozni)
2) Az első telók szimmeringesek, és ha jól vettem észre, olaj sincs túl sok bennük,
3) Akksi is kuka,
4) Törött 2 helyen az első plexi, jobban mondva 2 nagy repedés van rajta, de igazából ezt le**arom
Amúgy nagyon szép, nagyon jó, nagyon megszerettem már most Igazából most érzem mennyivel erősebb a 123-as blokk a 127-esnél... Télen szépen fel lesz újítva ez is, mint az eddigi összes motorom Még azért ameddig lehet, motorozok
Amúgy látjátok? Egy megtért ember... Psiho már tudja, mibe való az a ROTAX motor Mert az sportmotor szív akkoris
Amúgy rendik vagytok, hogy ennyire érdekel titeket milyen az "új" moccom, tök jó érzés
fire: megjött a cucc, csak pont nem voltam ott, mikor hozta a postás, úgyhogy még bent van a postán, de holnap felszaladok érte!
Köszi: Pisti
Amúgy rotax 123hoz küldtek át egy nagyon kiraly javítási útmutatót, és angolul nem olaszul. akit érdekel küldöm...
rtam itt:d
Tervezem, hogy nagyobbra cserélném a 125-ös Tuareget, mert kicsit már gyengének érzem, főleg utassal együtt. Az érdekelne, hogy milyen motort lenne érdemes venni helyette, ami megbízható, erős, rendszámos, és max 300-350k-ból megvan?
Konkrét ötleteket, tippeket is várok, ha van eladó, jó motor, ami megfelel az igényeimnek.
Köszönöm!