Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen hibátlan... A gyerek, ahogy nekem lejött, kb annyit értett hozzá, hogy hol kell váltani... Tüzetesen végignéztem mindent, mielőtt megvettem, de jó minden. Lehet kicsit gonosz voltam, hogy nem szóltam (sőt még rátettem egy lapáttal... ), dehát ha nem ért hozzá, így járt...
és varrás kellet bele?
Az se rossz... Biztosíték nálam is van mindig. Most már kábel is...
Hallod csak az a baj hogy még ki sem tudom fizetni mert a pénzem miskolcon van, úgyhogy jólesz ugy hogy ha a jövő7en adod ide.
Gondoltuk haverokkal megyünk kirándulni egyet de most nem érnek rá sokan... amúgy ha olyan az idő lehet elgurulok arra... kis túrácska... de nem tuti,csak lehetséges...
Ithon. MErt?
szervízben van a fényképezőnk... 3 hét mire kész... Amúgy holnap otthon leszel?
Lécci csinál egy képet nagyon szeretném látni. Kérleeeeek
Majd Domi csinál ha feltette a gépre
jah szeretek én is elpöcsölni vele tegnap is küllöként letakaritottam aztán ma meg egy kis szé+ por= vége a csillogásnak
képet...
oksa...csak olyan szép tud lenni az arany csillogása ...amugy nyugi nekem több órűs munkálatot vezs igénybe mire felpolírozom a felniket...h csillogjon-villogjon elég pepecs munka...de én már csak ien vagyok szeretem a szépet
Nah Domi kész az ülés! fasza lett...
elissa szoktam mindig takaritgatni a gépsárkányt felniét is, csak az a gáz ha már egy poros utcán vévigmész akkor már nem olyan patent szép fényes
Váá most találtam meg a motord hirdetését! te, mi az, hogy a Powerelektronika szarakodik? Most akkor jó, vagy sem? Mert ha nem, drága mulatság lesz....
hát ez a jobbik eset amikor keresed a hibát és rájösz h 1egy 5forintos alkatrész szart be,mitha keresnéd csomo ideig a hibát és rájösz h vmi kurvadrága cucc szart be
Hihi ez legyen a legnagyobb baj! Legalább olcsó a javítás....

Én napokig szívtam, nem volt az akkuról a pozitív saru meg a rendszerben sokáig. újraforrasztottam a biztosítékok lábait, mindent, uygan úgy volt hogy működött, volt, hogy nem. De nagyon hosszú ideig. Néztem ezerszer persze a biztosítékot, tökéletes-nek tűnt, de kiderült, hogy a rázkódástól úgy eltört belül, hogy nem látszott, a szakadószál ép volt, de nem mindíg volt kontakt. Mindez egy 5 Ft-os alkatrész miatt! Azóta persze mindíg volt benn biztosíték
Mikor indultok amugy a hungaroringre,?
Nah még mindig nem szólt a pali?
pentium kukac vipmail pont hu-ra váro a képet róla.
Meg küldhetnél az egész motorról is.
Az időjárás próbára akar tenni sztem... kész lett a motor, mentem vele letettem azóta esik Azt hiszi megállíthat egy kis löttyel... Jah tegnap mikor hazahoztam épp hogy a piros alját súrolta a benzinszint mutató, ránézésre 1 liter körül volt benne beletöltöttem 5 öt és nem jött ki a pirosból a mutató
phisoo-alig láttam ki a fejemböl mikor olvastam ...mindenesetre jo "tanulopénz" volt... ...és legközelebb hallgass a megérzésekre
Dehát nem vicc az egész?
Valószínűleg az lehetett amúgy, hogy egy pár szál még ép volt a vezetékben, és azért mutatta jónak a műszer, de az önindítónak meg már kevés volt, a nagy áramfelvétel miatt.
Az meglehet...