Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De előrebocsátom, hogy ha az én trafómmal rakod össze akkor dadogni fog 8000környékén, mint már említettem...
az állórész biztos jó. a posta 1900ft. Az állórészre 3 nap garanciát vállalok. Ha valami nem OK, akkor visszaküldöd és visszaadom az árát. A postát olyankor te bukod. De biztos jó.
Ugye tutira jó az állórész?
Mennyi a postaköltség?
Akkor viszont a kettő együtt 18 + posta. Az állórész külön 17+posta.
Akkor csak az állórészt 15 ért?+ posta.
Ne hari, de a kettőnek 20 az alja + posta. Annyiért máshol még alaplapot se nagyon kapsz...
Add már ide mindkettőt 15ropiért NAAAAAAAAAAA Légyszi!
ezt igazolom, és szervízbe se jöttek rá az szomorú...
Illetve a trafó az olyan, hogy kb 8000nél ledadog vele a motor... Mivel hibás + 3000 forintért odaadom. Működik vele a motor, csak fordulat nincs. Normális trafó 15-20 körül mozog.
szia!

Trafóm sajna nincs. Illetve van, csak rossz szal az nem eladó. Állórész 17 mátyás.
Szia!
Mennyiért adnál állórészt+trafót?
Szia! !Akkor adjál légyszi egy gyujtás állórészt+ egy gyujtótrafót " Olcsópizért "
Ha jól láttam akkor van kormányod? Az eladó?
a benzintankoddal
milyen tankkal?
hol látsz te tankot?
oksa...vettük az adást ...mindíg nagy a rizikofaktor a mocc vásálásnál...én is amiket nézegettem...ien 94-96os gépek...aztán 5-6k körül..és igencsak elgondolkoztam h hát és mi van ha nem jot fogok ki és egyből emészti a píztárcát...persze tom ez benne van a pakliba...de ugy vagyok vele h lehet inkább még gyűjtök lóvét és egy fiatalabb paripa....
mit csináltál te azzal a tankal?
az eggyik feszültség szabályzó

az 10ft
aprillia tuareg
trafó-lendkerék-alaplap 35ft alaplap
OK. Bocsi, picit eldurrant az agyam. Tisztába vok vele. Énis szeretném megmenteni, de nagyon rossz tapasztalataim vannak motoreladással kapcsolatban. Mindenki újat vár, minnél olcsóbban. Így mennyiért tudnám eladni 200ért -se... Szal ennyit a rendszámról. Ha valaki gyorsba szól, akkor nem vonatom ki, hanem eladom a rendszámos vázat. Ennyi.
Jóh nem basztatni akarlak, csak így supermotosan elég jól néz ki, meg ritka a papíros rx meg minden. Én ezért próbálnám megmenteni. De így van a Te döntésed...
MEgragadt a gép tegnap. A henger nemtudom mennyire sérült. NEm a trafó a kérdés... Tudnék trafót. Most kölcsön trafó van rajta de mikor ennyit költök rá akkor nemfogok megint 60 ropit rákölteni. Vágod? Amúgy meg én döntésem... Szétbontom. Ennyi.
De rossz a trafód? Amúgy azthiszem az eduardnak van az is. Amúgy most jöttem haza, voltam motorozni belecsavartam egy 50est a gépbe. Most van benne 680km. keményen..
Télleg minden hibáját elmondta, de nekem ez már too much. Egy köcsög gyújtótrafó miatt költöttem kb 140 ropit a motorra, és még mindig kölcsön trafó van rajta (trafóm nincs eladó ).