Dehogynem, én is szeretem a "kalandokat"! Csak mindig az a rohadt szabadidő... Mindegy már beletörődtem, hogy ez az év ilyen... Tavaly időm lett volna, csak akkor emg a motor nem szuperált... Na mindegy
Rendszámosat majd csak akkor akarok, ha már tényleg "igazi" nagymotorra váltok majd. Ja meg hát amit még elfelejtettem mondani, hogy nekem ugye B-s jogsim van, tehát azzal nem igazán vezethetnék még rendszámosat sajna Igaz, már elkezdtem a korlátlan A-t, csak mostanába se pénzem, se időm nincs rá, úgyhogy az is szünetel egyenlőre... Illetve már elég régóta, mert a KRESZ vizsgám, már majd másfél éve megvan... Még jövő év júniusig van időm lerakni
oksa vágom...de annyival többet is ér az a plecsni hátul ...legalább is sztem...meg ha esetleg vmi nagyobb turára mész...azért nem árt ha van...oké h ide-oda ismi ..de akkor is...ha elmész az ország másik felébe...vagy külföld...
ŐŐŐ, igazából télire időzíteném a felújítást, addig meg motorozok vele úgy, ahogy van(persze miután beállítottam). Meg az az igazság, hogy mostanába megint nem lesz túl sok időm motorozni, úgyhogy végülis mindegy
Hát nekem még semmi problémám nem volt a rendszám nélküli 125-össel, a Tuareget is főként aszfalton használtam. Nem mellesleg meg, ha gond lenne, van egy-két ismerősöm a rendőrségen is, katonaságnál is, ráadásul rokonok, tehát nem lehet túl nagy probléma... A másik meg, hogy a rendszámos még drágább egy kicsivel, arra meg végképp nincs most pénzem.
oksa részben persze igazad van...az a biztos amit te teszel bele...de akkor megint jo sokáig nem fogsz moccolni...én nem bírnááámmm az tuti...meg sztem érdemes rendszámosat venni...hidd el...azzal már nem az uttalan utakon fogsz csapatni
Igen, tudom, de nekem ez egy ilyen "dilim", hogy soha nem veszek full jó állapotú motort, mert én szeretem felújítani. Én nem bízok egy szerelőben sem, csak az a biztos, amit én csinálok rajta, és az a biztos, amit én rakok bele. Nekem aztán mondhatják egy motorra, hogy most lett felújítva, meg ilyen dugó, meg olyan csapágy van benne, úgysem fogja szétszedni senki a helyszínen, hogy megnézze tényleg az van-e benne... Tehát ezért. Pénzügyileg pont ugyanott vagyok, mintha jót vennék az tény, de így legalább tudom mi lesz benne. Amúgy meg "csak" az akksi szar benne, meg állítólag sokat kap, és lefullad egy idő után. Persze még nem 100%, hogy megveszem, csak lemegyek megnézni, és ha tényleg nincs más baja, akkor veszem csak meg.
Én a helyedben csak rendszámosat vennék, pláne hogy viszonylag időben ki tudtál szálni a rendszám nélküliből. Főleg egy af1et inkabb aszfaltom fogod használni, hat nem tom...
de a felujításnál sem jössz ki olcsobban mintha megvennél egy jó állapotut amihez nem kéne nyulnod...nem? ráköltesz még plusszba ...most meg majd killodhatsz ezzel...ahelyett h motoroznál...bár mindenki maga tudja mit akar....és mért nem rendszámosat akarsz?
Neeem, olyanokat nem veszünk... Sem rendszámos 125-öst... Amúgy ha minden igaz, holnap megyek megnézni egy AF1-et (bár nem akarom elkiabálni), és ha tetszik, akkor el is hozom. Bár van egy-két gyíkja, de nem számít, mert úgyis az első dolgom lesz felújítani, és legalább annyival olcsóbb is
Isten ments... Csak gondolkoztam valami nagyobbon, de aztán gyorsan el is vetettem az ötletet, mert nem érzem még magam elég tapasztaltnak egy nagyobb motorra váltáshoz. Egyenlőre még 125-ösözök jövőre is, aztán majd 2009-be az SXV-t Addigra csak összegyűjtök annyi lóvét is