Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár körtől fáztál? Ehh én Ostfiasszonyfán voltam, nézelődtem picit a Pannóniaringen... És háát oda vissza kb 200 km.... Én mit szóljak?

Egyébkéntmeg srácok baj van! Szerintem az egerek forgaják a kereket a garázsban, mert már 9980 km van a Hyosungba....
huh volt itt haverom,akinek tunnig szimoja van..mentem vele pár kört, brutál mit tud... 60s 5felömlős,meg hangolt kipuff meg mittomén,de nagyon brutál,vmi 15le körül van... és hát sokal könyeb mint a tuareg.. sztem kb ugy megy mint a tuareg 125ös hengerrel... nagyon durva
én nyomtam pár kört a szimoval,eléggé lefagyott a kezemm,most váltunk kocsira,megyünk kocsikázni
sajna nem
jaja hideg van. holnap nem jössz a ringre?
hűs van ...meg van most má dolgom
dankesön. köszönöm szépen. nem motorozol?
hát remélem jol értelmeztem mindent...és tudtam segíteni
300euro
Alkuképes

Használt jármű, 52600km, 599ccm
67kw(91 LE),benzines, sebességváltós, elsö forgalombahelyezés: 1992.03-hó-ban, Magyarországon: 2008.03, Ausztria: 2008.03. ; fehér,lánc

Elektromosindító

Leírás:
Hello egy 15éves FZR600-as részeit kínálom.A motorkerékpárt Október közepén bejelentettem és szétbontottam…(akkor az Ebayen is kínáltam,árultam)itt tudtam már egyszer a motornak több részét kínálni nektek kb. 300euro.
Remus kipufogó( e szám, alfabetikus-vagy mi ezt pontosan nem tudom); villa/telo-szimering és teloolaj 2006 és 2007 telén lett cserélve, lánc-és lánckerék 2007.07.25-én lett cserélve ujra,
Új Hátsógumiabroncs 150 euro-„remélem erre gondolt az er rövidítéssel” 2007.08.09 kb.800km-er van benne...
BT014 Bejegyzett.Teljesítmény felmérés 2007.08.09 (valós 81,7 LE a hátsó keréken mérve),
Olajcsere szűrővel 2007.09.08-ban volt (400km-ert tett meg vele így kb.)
ismertebb hiányosság:
-az ülés lyukas és repedés van rajta
-a szélvédö 2* repedt( Teljesen útrakész)-„ezen nevettem egy jót”
-optikai szépséghiba( a oldalsóborítás hiányzik)
természetesen
türelmedet kérem
EUR 300
Verhandlungsbasis

Daten:
Gebrauchtfahrzeug, 52.600 km, 599 ccm,
67 kW (91 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Erstzulassung: 03/92, HU: 03/08, AU: 03/08, weiß, Kette,

Besonderheiten:
Elektrostarter

Beschreibung:
H
allo biete eine 15 Jahre alte FZR600 in Teile an. Krad wird mitte Okt. abgemeldet und zerlegt.(Dann auch in Ebay angeboten )hier könnt ihr euch schon mal teile sichern. ca. 300.-euro für den Motor. -Remus Auspuff (e Nr. und ABE) -Gabelsimmering und Gabelöl im Winter 06/07 gewechselt -Kette,Ritzel und Kettenrad 25.07.2007 neu -Hinterreifen 150er 09.08.2007 neu (ca.800km) BT014 Eingetragen -Leistungsmessung 09.08.2007 (echte 81,7ps am Hinterrad) -Ölwechsel mit Fielter 08.09.2007 (ca.400km) Mir Bekannte Mängel: -Sitz hat Löcher und Risse -MRA Windschutz 2 mal Gerissen(Voll Fahrbereit) -Optische Schönheitsfehler(Seitenverkeidung fehlen)
nem jön be a link
hello . ha jol emlékszem te tudsz németül. ezt leforditod nekem? elöre is köszi. üdv gábor
http://www.mobile.de/sidw3ewd....
Na jóvan megyek vissza melózni, vége az ebédszünetnek... Legyetek jók, majd este folytatjuk! Bye all!
Hát én biztos oda nem adom, akkor nagygáz...
Hát akkor biztos, de szerintem soha nem fogják rendszámoztatni az 50-eseket... Az nagyon nagy macera lenne, asszem már egyszer kitárgyaltuk itt, trakee kollégával.
hát attol még sztem megszívhatod...el is kobozhatja ugylehet...
Jogsim van, csak B-s Amúgy ha meg ilyen problémák lennének vele, arra ott az adásvételi, azon az az alvázszám fog szerepelni. Amúgy azt mondta a gyerek, hogy olaszból lett ez (is... ) hozva, tehát elvileg nincs benne a magyar nyílvántartásban.
Meg ha rendszámoztatjak az 50eseket akkor kibukik ez is...
persze van egy-két ámokfuto...de az mindíg is volt és lex is...sajna...
yah a fene beléjük...sztem ezzel csak azt érik el....majd h jogsi nélkül fognak elég sokan mocct vezetni...nemhogy majd megelőzik h ne legyen annyi galiba
De nincs ám... Főként ez a baj, de télen már mindenképp be akarom fejezni, muszály is lesz, mert jövőre szigorítanak sokmindent
De ha nincs is jogsid én akkoris inkább a rendszámosat választanám,mert ha elkapnak egy 125/50 essel, kitudja hogy honan van lopott e alvázszám, motorszám átvan e ütve, ááh nagyon rizikós.