Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah ak megvolt a biznisz.. okés de hnap sztem nem sokat leszek msn en,me 4ig vok suliba ,és anyit kell tanulni csüt re,mint még soha... rohadjanak meg a gecik ,a buzi iskolájukkal 1ütt de szar ez az egész.. ti legalább meloztok,ott kaptok pénzt a szenveedésér,mi csak szopatást kapunk
Hi all!

Ma elvitték a szeretett Tuaregemet, de hát ez van... Viszont úgy néz ki a héten meglesz a Futura is, bár még nem 100%
fire, holnap megbeszéljük msnen a részleteket, most megyek aludni, 2 perce értem haza a melóból...

Na bye all!
jaja tegnap aprilia rx 50el motoroztam,haverom meg a szimommal probált vele kerekezni ,én meg csináltam a mexeket az rx el,meg stopie ztam meg kurvajó az elsőféke
de az autogrammod ott hagytad
nemnagyon voltak az uccába
akkor az utcabeliek odáig voltak...intettél nekik?tod mint a profik ...
én is mentem 1 kört az uccába szimoval csináltam pár mexet az utra
most értem haza tettem egy kűrt ..jo volt nagyon...csak már kissé hűs van...a kezem fázott még kesztyűben is
Szasztok srácok!phisoo- elpasszoltad már a géped?AF1?
phisoo
elattad a gépet?
értem, most nincs trafóm,
Jah gyújtótrafót beszámítok
Azért adom el, mert azthidtem azért nem pörög ki a moci. De tévedtem Vettem egy kisebbet, és inkább az marad, fogyasztásba nem mind1 Tökéletes, mindene megvan.
miért adod el? esetleg csere kisebbre?
Eladó egy Dellorto VHSB 34es karbi... Valaki vegye mááárrr meeegg
értem.. nem rosz ár érte,hirdessed sztem eltod adni
mivan nem jársz suliba?
többet nem akarok érte kérni,mert nem tudom miért nem indul.Tavaly novemberbe mentem vele utoljára
akkor semmi baja nem volt,lecseréltem benn az olajat,feltöltöttem a hüttőt fagyálóval,lecsutakoltam és
eltettem.Márciusbann akartam menni vele,de nem indult önindítoval aztán próbáltam tolni de úgy se
akart beröffenni.Visszatoltam és azóta se foglalkoztam vele,van egy etz150 meg egy robogóm is azokat
se nagyon használom.nincs időm.lehet hogy csak dugulás baja van,nem tudom.
Jóreggelt tuaregesek! Ha kell valakinek valamilyen tuareg wind alkatrész az szóljon , most lényegében mindenem van hozzá ócsó pénzért
jaj má keztem örülni h berugod van
ha valaki átszertné lakitani a motorjár öninditósát akkor az szóljon. lenkerék fogaskoszorús+öninditó motor+bendix+relé ára:30eft postán is elküldöm
beszereled és kész!
racsnim nincs,csak egy önindítóm,de az nagyon..