Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem
és én is 570nél jártam.... de most a ktm is sokba lesz,ha 1x kész lesz,majd nyár környékén.
Az én volt motorom volt Atis... én is szoptam vele eleget,de úgy adtam el hogy minden hibáját elmondtam
Jah. Vagyis elbontani. Mert meg nem csinálom. Csak ebben a hónapban elvitt 100ropit. Most több mint 5 kilóba van (majdnem 6). Eladni szinte lehetetlen (főleg télen) így inkább dirib-darab.
el akarod adni?
Köszi, talán kb 1 hete érdekelt volna, bár mivel rendszámos a gép így nem bizti, hogy belementem volna. Erre a moccra már nem szívesen költenék többet, mert elég sokba van és mindig rossz érzéssel ülnék rá.
Egyelőre nincs... Talán vmi cross... Cr 125 vagy 250, de lehet autó kéne. Majd meglátjuk...
Én tudok rotax blokkot,egybe !
és van már kiszemelt következő mocc?
Hát sajna ez van. Én is sajnálom, de nem látom értelmét megjavítani (mellesleg dellám sincs), szal mennie kell...
kár hogy így alakult...
Jah. Mert miért ne lenne szabad. Kivonatom véglegesen a forgalomból és kézcsók...
Amúgy szerintem papírost nem szabad elbontani...
mér már egyszer megragadt?
jah... mert volt egy kis zűr. MEgint megragadt. A hónapban már költöttem rá 100ropit így megy a levesbe... Sajna ez van. Amúgy email: fepi3@freemail.hu
elbontod az rxet?
Eladó Aprilia RX alkatrészek. Rotax 123. Van minden.
kösz nem, jó a mienk is
aha vágom
nekem nem volt a motoron,elattam phisoo nak, neki 115ös van aszondja
Hát ha rá lehetne tenni 50esre akkor azt mondanám hogy érdekel!

MÉG MINDIG ELADÓ ETX TANK, BALOLDALI OLDALIDOM ÉS EGY HÁTSÓSÁRVÉDŐ
nem kell vkinek gyíujtás? alaplap, lendkerék
Egyenlőre a 115-össel megy, de szerintem még egy kicsit kisebb kéne bele. Bár majd vasárnap befinomhangoljuk még, lehet jó a 115-ös is.
Megtudtam!
Az a slussz vezeték!Tehát a gyujtáskapcsoló tesre zárja leálláskor,Agyujtórész meg öngerjesztő!Tehát kérdezzetek ha nemtudtok valamit!Kilehet mérni a z állórészt,hogy jó e!A piros és Fekete vezeték között
1000ohm körül a fekete zöld között 30-170 ohm között.