Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tökéletes,írj mailt,ott van az adatlapomon.. és holnap megmondom mennyi.. nyilván a bontói árnál kevesebb.
Jo kis du-án volt...
berugokarod nincs?
Gyújtótrafó kéne (ha tökéletes). Ma most, esetleg tegnap Van? Mennyi pííz
amugy most értem haza...iszonyat jot quadoztam ...ááá olyan fasza pályát fedeztünk fel itt a közelben...non zsír, még van egy ami a kis tuaregnek is kedvezö sztem...majd lehet kiprobálom
fire-sulyos az eset?mi történt?
elvan döntve.. http://www.kepesmotor.hu/motor...
kinek mi kell,most szoljon..
1ik haveromat elütötte 1 kocsis most nemrég
mér nem indul? am nem kérsz érte sokat, főleg h rendszámos
Haliho!

Rx 125-osomre keresnek kormanyt, ha van tuti jo kormanyod szep allapotban olcson, szolj.

Thx G
Hello mindenkinek.van egy eladó tuaregem,csak az a baj hogy nem akar elindulni.
meg van minden papirja,törzskönyve.ha valakit érdekel 110000 ft viheti
én tavaj vettem 190000 ért.
aha vágom
MErt ez van az AF-1 ek, és első szériás RS -ek zömében, és amennyire ezek a fiatal suhancok karantartják ezeket a gépeket, minden második motorba szétkopott már kb 10-15 e km után... Így ha van bontóba, egy pillanat alatt elkopik... És a bontós nem írja rá, mié volt pontosan, aztán csak kallódik...
oké főnök..
ktm kell
méne lenne bontva?
ha valakit érdekel akkor van egy rotax123-as blokkom kitünő állapotú gyujtás,öninditó és lánckerék nélkül ára:35eft
Na holnap viszik is a motort fire: sztem szerdán már fel is adhatod a karbit, de azért még holnap szólok, az a biztos, ha a kezemben a lóvé
trakee-oksa...
helyes ...
Aham, oolyan körül van az a csiga persze újonan, az italmondoba, de bontott nemigen van, és nem biztos, hogy stimmel...
NEmnem, én nem voltam olyan messze....
hát jah sztem is elég gyenge a szint... nem,nem láttam csak neten irt a srác h nem érdekel e csere,.. de nemnagyon kll nekem ien agyonölt, 20éves sor4 speed, biztos sokat kapott már az élettől... irtam neki,h ink kp ra
uhh az gáz,nekem is volt ien régen
hát fire nem akarlak megbántani...de sztem ez elég gyatra állapotban van...láttad már élöben is?kiprobáltad?