Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fene se tudja...uj vinyo pedig...ujra lett indítva a gép és semmi nix rajta...filmek,képek,zenék,doc...minden oda
http://www.hasznaltauto.hu/ker... erre akarják elcserélni az etx et velem
mi lett a vinyoddal?
kész vagyok...megint elszállt a vinyo...elegem van már ezekböl a kütyükböl...oda minden cucc...
mi a 15ezer ft? az a km meghajtó szarság a keréknél?
Amugy ma majdnem telibevertem olyan 90-el egy sast...pont elöttem suhant át...nem gyöztem fékezni...azt hittem nekemszáll ...fasza lett volna ko.-val kiüt a nyeregböl...bele sem merek gondolni...nya nálatok mi a pálya merre gurultatok ma?
yah adatlapom frissítve...pár képpel
trakee-nem lehetséges h téged láttalak most du-án a piros kis hyoddal...Kápolnán a pihenöben?Bár nem hiszem...de ha erre jártál és nem szoltál...
Okés, köszönöm!
Ugyan az, mint a tuareg.... Csak érdemes jól megnézni, hogy ne ilyen összevissza rakosgatott motor legyen.

csupán pár apróság van, pl az elektromos power működjön, mert drága ha nem, és a keréknél a km csiga jó legyen, mert drága, ha nem... (15 e Ft, bontott nincs) És ha valami nem működik rajta, légy nagyon óvatos, mert az a szöveg szokott menni, hogy csak egy apróság, de valójában drága alkatrész rossz ilyenkor...
Minden megvan neki... Én a helyébe írnék egy adásvételit, aláhamisítanám az uccsó hivatalos tulaj nevét, bemennék az ocsmányirodába, és átíratnám... Ennyi..
nya léptem is tankingolni
az nagyon jo vétel volt akkor...mert én egy pár átlátszoast néztem 7900huf-ért...a 4máris 15ropi lenne...nya asszem teszek egy kűrt míg süt a nap...
nikasilos?
de ak is mé van h sokkal kvesebbet megy 1 olajjal?
Narancs színüek!
5000 ft be egyezetünk a 4 ért. Nem ilyen ks kúposak és vadi ujjak, a srác megvette egy rxre de nem tudta felrakni rá, most meg kell neki a pénz. Nem tudom szerintema fekete jobban fog neki állni, de majd meglátjuk..
vagyis átlátszo...
öszintén: bordó ...mien index,az a fehér burcsikos?mennyibe szerezted?
Meg most őszintén, milyen szín jöhetne még szóba? Amúgy a héten lesz 4 mini index is rá, úgyhogy mostmár esztétikailag is lassan teljes lesz.
hát igen jo ízlésem van ...ugy látom másnak is tecc
nya mi van mindenki zugatni van?
Nah mint kiderült, valszeg gyári dugó volt a motorba, és 40000km bár ezt lehetetlennek tartom. Asso Werke... hát ugye nem vertex... és amikor Gyuri elvitte szerelőhöz, nemis volt dugócsere... erről ennyit, ezért csinálom inkább magam Jah és valaki mondja már meg, hogy 53.98 után vane túlméret...
Igen mint a TIÉD