valaki esetleg nem tudja, hogy hogy lehetséges az, hogy az akksin 50 Voltot tudok mérni járó motornál, ha kicsit pörgetem? mert nekem nagyon nem tiszta, és rátettem haver fesszab.ját is az enyémre és ugyan az volt.....valaki nem tudja mi lehet ez? előre is köcce a segítséget
Énis eltettem a Hyot tegnap... Szerintem hacsak nem süt hétágra a nap, idén már csak simsonozni fogok, de azzal intenzíven!
No engem az egészségem nem érdekell, de ez a mocsok, vizes latyak, mindenhova beül a kosz, a rozsda megpróbálja kikezdeni, ráadsául csúszik az út, ááá asszem nem... Tegnap jártam Pápa környékén.. Tiszta tejföl, nem látam szinte semmit, nyálkás utak, marad a simson... Majd tavasszal újrakezdem...
én nem szoktam eltenni télére a motorjaim jó a mito azé nem sürün ment télen, de 1-2 hetente mentem azzal is.. enduroval meg lehet nyomatni télen is,meg szimoval is
Ha még meg lesz a verda akkor mehetünk felőlem Amúgy a barátikörön igazán visszaigazolhatnál... Én sztem idén sem teszem el télire a motort... csak az a baj hogy fater most nagyon be akar állni a garázsba a motort meg a kocsi mögé akarja betenni ... mondom szó se lehet róla... inkább kiviszem a kinti garázsunkba. Csak az meg kicsit messzebb van... de nem érdekel ... hétközben úgysem vagyok... hétvégén meg kitekerek.
Szabi most néztem meg a vidit amit küldtél...igen csak ismerős a bükki táj ...nem semmi volt felmászni a barlanghoz...de non teccett ...szép emlékek...remélem majd tavasszal lex folyt. köv.
Adatlapomon képek, telszám illetve msn/email cím
Ha külön kell valamelyik: megdumáljuk
No engem az egészségem nem érdekell, de ez a mocsok, vizes latyak, mindenhova beül a kosz, a rozsda megpróbálja kikezdeni, ráadsául csúszik az út, ááá asszem nem... Tegnap jártam Pápa környékén.. Tiszta tejföl, nem látam szinte semmit, nyálkás utak, marad a simson... Majd tavasszal újrakezdem...