Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy igazad van csak legközelebb olyat vegyél ami rendszámos, vagy legalább el lehet rá intézni..
Köszönöm! Amúgy nem hírdettem, csak jött valaki, akinek nagyon megtetszett, és (számomra) jó pénzt ajánlott érte, én meg úgy gondoltam, hogy nem hagyom ki Ki tudja, legközelebb, meg lehet fele ennyiért se tudnám eladni... Már kinéztem a következő mocimat is, egy limitált kiadású AF-1 Futura, baszott jól néz ki, most egyezkedek a tulajjal
én is így jártam
nya fasza... ...elég kellemetlen lehetett, benne lex egy kis plusszba
phisoo- örülök h ien szerencséd van....és sok sikert az uj vételhez
nya hh eladod...?Nem is tudtam h hirdeted
vagymia... képesmotor
Nem keseredtem el... Gondoltam... Hálistennek egykis pénzem van (mostmár csak volt) félrerakva ilyen esetekre... Most árul vki a képesaprón egy 23as hengerszettet 30ért... Lehet meg kéne venni...
Hú bazz... Nem akarlak elkeseríteni, de az elmondásod alapján nem lesz túl olcsó...
Na emberek én meg akadtam ma egyet Pont kanyarba, mázli, hogy picit csúszik a kuplungom. A kipuffnyíláson keresztül annyit láttam, hogy a power felőli oldalon letört a dugó pereme, a henger túlsó oldalát pedig végighúzta a dugó. gyűrűk szétkenődve. Remélem nem olyan vészes mint aminek látszik.

Jobb éjszakát: Pisti
200000 Ft. Szerintem teljesen reális érte.
Mennyiért adod el ha megkérdezhetem?
Na srácok, úgy néz ki, hogy már nem sokáig leszek Tuareges Nagyon úgy fest a dolog, hogy jövő 7en elviszik a moccot Asszem, most valami speedet fogok venni, vagy AF1, vagy RS.
fire, ne izgulj, a karbit attól még megveszem, mert kell a leendő gazdájának!
Csinosodik és mostmár megy is rendesen, igaz még a power membran visszahuzórugó helyett tesóm hajgumija van bent, de ellátja a feladatot.
domi-csinosodik a gépes... ejjha
Szabi.
Megjött a pénzem, szóval ha jó lenne akkor bevinném az ülésem, és ha úgy lenne akkor elvinnéd ok? Matt fekete bőrrel kellene bevonni.
Ahoj...egy kis ízelítő...
mindenki megy most talira?
nya én meg lépek tuning talira széles utat
bazze...akkkor pápá volt neki ...lenyelezted oszt csááá...hihi mekkora égés lehetett neki ...bírom az ien menö csávokat...de leír egy olyan gépet amiröl fogalma sincs h mien,mire képes, sőtt még a sajátjával sincs tisztába...lol
én mek,meg citrom is
de megunod az életed a robogon csak ott zug alattad mint vmi kávédaráló
ennyit rég röhögtem már végigolvastam a mit írtatok alattam egy forszírozottan használt SR már 55 nél többre nem volt képes... szal robogós élményem nem sok van de ami van az sem olyan derűs....