Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jahk gyerekek most jöttem haza mocizásból. Belecsavartam egy 100ast. Nagyon kiraly volt. Igaz a vége felé elkezdett cseperegni ugyhogy sepertem haza...
szia!
most szedtem szét a gyujtást!Szóval kellene mágnes is!Állórész+forgórész.Kinek van?Help! Még az idén le kell vizsgáztatnom
mi van veled elissa,elvagy veszve mostanába...
látod elissának az enyém teccik, a tied le se szarja hehe
mért ne kéne?
Nekem is tetszik... Köszönet Tuareg125 nek...
Szerintem amúgy ülés sem kell rá...
fire ...
könig lett az ülés...azért egyből más az összkép
Tegnap hallottam egy jó szlogent: Élj a motorozásért, és motorozz az életedért...
És elaludt...
hali emberek... itthon vagyok ... fáradt vagyok ... KO vagyok ... mindjárt elals
De sokkal jobb volt mint a tied
be ne szójjál má,tied se volt anynira jó
Hát ez annyira nem is volt vicces... Beégtél fire papa
nekem is van 1 ,de az olyan szar hogy az hihtetlen... 1 undorito hányás geci szar... az a márkája,hogy MSZP
jászboldogházán haverom is volt, 1 átépitett szimoval, kurva hangos az az ismertetője mi is itt a környéken járunk találkozokra,kisujjszállás,cserkeszőlő, csongrád,gyoma...
Mán küldjed!
Nekem van egy IFA kormányom, érdekel?
Ha van valakinek egy jókis kormánya akkor arra vevő lennék..
Jászboldogházán,Jászszentadráson,Jászberényben,A környék motorostalálkozóira elszoktunk menni ,van ahová a barátaival megy "igazi" motorosok.Jó kis közösség,összetartóak,pedig még fiatalok Én már főleg a koncertekért,Ő meg a bulikedvéért is
megyek rakatom rá a régit!
ink a lila
nagyon helyes, ilyenek az igazi csajok,motoroznak és rockot halgatnak.. voltatok idén vmerre találkozon?
Nah gyerekek jó lett az ülésem, vagy rakjam vissza a lilát?