Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA!
Itt van a" kicsi"!Szeret motorostalálkozókra járni,imádja a rockzenét "akárcsak az apja"Szereti a motorokat meg a szabadságot amit a motorozás nyujt!
Okés, én ugyanúgy nem tudok semmi biztosat előre, azért mondtam, hogy majd később visszatérünk rá, ha tudom előre, hogy mikor lesz biztosan szabadnapom.
hány éves lányaid vannak?:) tegyél má föl róluk képet, mien a motoros lányod
Ááá én nem motorral járok pestre... Egyrészt mert igen drága mulatság lenne, és még a cuccom se lehet rendesen rárakni, + ugye hideg is van, mésrészt mert szeritnem pesten az inkább káosz, mint közlekedés... De hogy a szó szoros értelmében motorozni nem lehet, az tuti! Max eljutni A-ból B-be... Motorozni szépen ki kell menni a lakott területekről....
Hja, és nem is tudnám hova tenni, márpedig garázs/tető, és zárt udvar nélkül nem tárolok motort, mert akkor tuti nem alszom De ha elcsavarogsz erre, vagy akár valahol félúton sikerül velem egyeztetni, ami kemény melo, mert nemnagyon tudok biztosra mondani semmit, szívesen megmutatom. (ha egyszer erre jársz, az apriliat is természetesen!)
Van bizony kettő is !
Sajnos csak az egyik motorozik,a kisebb!:-))) Ő a vagányabb,vettem neki egy "red rose"-t mert az olyan "èsajos"de nemjött be neki pedig marha kényelmes!Neki is enduró kell.Szörnyük ezek a nők:-))))
volt előtte egy Cagiva frecciám az is nagyon tetszett neki.Azt hiszem a shopper sebességével nincs nagyon kibékülve,olyan 80-at megy neki csak három sebességes!
vannak lányaid?
Csak nem tudtam, hogy melyik suliba jársz, de így már világos minden Na majd erre még visszatérünk, mert egyenlőre a szabadidőm egyenlő a nullával sajnos (mint mindig... ), és persze azért én is kíváncsi lennék arra a Hyora... (már, ha azzal jársz le Pestre).
Nemtudod hol a BME? Ezt nem hiszem... XI. kerület, petőfi, és szabadság híd között a danaparton
És egyszer szívesen megnézném azt a Futurát, hamár úgyis peste laksz
Szivesen felvennélek de én nem msn-ezem!A lányaim annál inkább,Küldj telefonszámot és felhivlak.
ez rotax 127es block
vegyél fel msn re és megdumáljuk
Sziasztok!
Nemtudomhogy kilehet e belőle hámozni,h hanyas a motor!Az biztos hogy osztrák Rotax!Szóval az öninditó már jó de nincs szikra!Kellene nekem állórész!Mennyiért adnád?
Hallottátok h lex v már volt is nem tudom vmi motoros tüntetés Pesten?
Az jó, mert én meg Rákoscsabán lakom, a bolttól kb 3 km-re... Azért majd egyszer, ha van kedved összefuthatunk. Hol van a sulid pontosan?
Dede ottvoltam Azt nem tudtam, hogy arra laksz... Megjegyzem, én pesten tanulok, szóval elég gyakran vagyok ott, sajnos Igaz, attól a környéktől egy kicsit messze....
A kedvenc motorosboltom! Csak nem azt akarod mondani, hogy Keresztúron voltál, és nem találkoztunk? Mert én majdnem Rákoskeresztúron lakom!
Az annyát, elsőre azt írta ki, hogy nem küldte el...
Az enyémben 9 Ah-s van, de sztem az 50-esbe nem kell akkora. Akksikat meg többféle méretben lehet kapni!
Az enyémben is 9 Ah-s van, de szerintem az 50-esbe nem kell akkora. Amúgy többféle méretben lehet akksikat kapni!
De , lehet
de azt nem a zo ba akarod tenni?
szia !
Köszi,de az öninditót sikerült megcsinálni!Gyárilag 7,4mm széles csapágy van benne, de elfér a 12mm es is ,mert már csak olyan van a boltokban A FAG csak alkatrészként szállit a szervizekbe!+ beszerelés és otthagysz egy kisebb vagyont a javitásért. Igy csak 500 ft ba került azthiszem nem mindegy !Azért köszi!
nyugi nem huz máshová
Hello!
Hát álórészem az nincsen sajnos , önindítóm az van de rotax 123-as blokkhoz , nemtudom hogy jó e az neked , de tudomásaim szerint nincs közte különbség!
Srácok, nézzetek körül a www.kelomotor.hu -n, ha pl téli kesztyűt szertnétek, nagyon jó áron van... Én tegnap voltam, + vettem esőruhát is, mert ahogy Elissa is mondta, esik... Énmeg útálok bőrig ázni