Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haver unokatesoja a 180as tuningrunnert 100nál veszi fel kerékre..
én is mentem a városba sr ditech el, vittem az alkatrészt a szerelőhöz, megvégeltem ha simán ültem 79,ha lebujtam képes volt 85re sik terepen,de ha felegyenesettem,visza 79re
akkor a báttyám honda dio zx e meg 200 at 2 havernak is van sr je de azok is csak 85 90 et mennek tunningal a tesóm etx ével mértük be:D amikor én mentem tesóm diojával 1keréken és lehagytam 3ó lyukatXDXDXDXDXDXD najo ez csak vicc:D
Mondjuk kemények ám... A 90-95 óra szerint elképzelhető.... Nyáron énis mentem egy SR 50 Ditechel (már az új kasznis) vonyarcról győrbe, kb 130 km, ha jó kedve volt, a 90-et elérte... Kis lejtőn a 95-öt is Megjegyzem a 85 reálisíbb végsebesség neki, mert úgy átlag szemmel síknak tűnő úton azt vitte....
A dologba csak az volt a cinkes, hogy regsiztrálta a végsebességet Természetes mondtam a tulajnak, hogy a tesója volt, aki azt beíratta vele, nekem semmi közöm hozzá Mondjuk nem érdekellte a dolog cseppet sem
a suliba vmi kis tankosnak apu vett 500e -ért vmi új aprilis sr 50et.. kérdezzü ka gyereket,h mit megy? aszongya 100at modnom vonjak gyököt belőle és ak megkapom a tényleges sebességet? óra 80is skálázva és ak a gyári 50es robogo 100at megy
Hát figy... Nekem már megmondták, hogy az én RXem egy fos... És hogy a gyerek 50es RSe legyorsulja... Mondom oké... Nézzük meg. Megyünk egymás mellett 90nel, odahúzza a gyerek, vigyorog. Melléállok és mutattam neki, hogy tesó én 4.be vok és még van kettő. Csutkagáz és bye bye
szakértők ,egyszóval mondva
jaja, tudnak oanokat irni hogy huh nekem 1 srác azt akarta bemesélni,hoogy a gyári 80as nsr je anynira megy,hogy 140el mentek kocsival és megelőzte a kocsit meg hogy az etxem legyorsulná hát maj ha 3.ba jön kerékre az nsr je ,maj ak elfondolkodhjatunk róla,h legyorsul e... de ők álisták,h asz télleg kibaszottul megy
"Máónika, nehiggy neki hazudik, csipsz van az agyába űtetve" Biztos hozományvadászok és csak a Tuaregedre fájt a foguk
hát igen...viccesek tisztában vannak a dolgokkal:teljesítmény, motor, gumik, tapadás, utfekvés, olajak, fékek...stb
Hja, meg mikor azt olvasom egy 50esről, hogy húúú ez naggyon megy.... És mikor az 50-es Rs sajnos nem az igazi, csak 105-110 -et megy Óra szerint, álmaikban
Szóval fel aakrtak szedni? Ehh

Egyébként nem kell messze menni hasonlóakért.... Elég csak pl benézni az RS 50 topicba... Persze én vagyok a hülye, ha szóvá teszem, hogy az esését felfelőssé tett Heidenau gumi valószínűleg jobban tapad, mint a hiperszupernak kikiáltott ezer éves (repedezett!) pirelli MT75 ami elöl van a kis rs-en... De ő már pár 100 km után jobban érzi a motort mint én valószínűleg...
robogot aztá nlehet boritani emg le kben is nagyon gazdagok 3lóerő
hihi jaja kis hülyék...de az non nagy szám volt mikor a döntögetés beszélték mega loeröket...mondom ezek non buták, összehordtak olyan baromságokat ...
othon biztos arra verték nem láttak még iet biztos...
nem is gondolták,h motoros csajszi vagy ,és 1000szer többet tucc a motorozásról mint ők vmi kis divatrobogos buzicsirák lehettek,nem kel lvelük foglalkozni
A kúltúra kitört akkor Én sosem felejtem el, mikor a Budapest Motorkiállításról mentem a vonathoz busszal és akkor a 13-14éves kiccsávók a fullos videófelvevős hipertrendi telcsijükön nézték a pucér csajokat, akiket a kiállításon vettek fel... Hát igen ők még nézik és nem csinálják
Szasztok...a fene ebbe az esőbe ...nya faja volt a buszon robogotulaj 15év körüli kissrácok beszélgetése: láttunk egy moccost,szégény ázott rendesen elöttünk a piroslámpánál, erre a kölkök-mien robogod is van?hány ccm?-ááá ne tudd meg hogy lehet döntögetni a kanyarokban ...én zenét hallgattam,azt hitték nem hallom...de magamban jot röhögtem...nagy szakik voltak ...mondtak már olyanokat...pfff...aztán én háttal álltam nekik....és izéé...hallom mondja az egyik a másiknak...kérdezd már meg töle: jo a segged van pasid... kis hülyék...non buták voltak amugy...
Nah végül is jövő 7 végére tudja összepattintani mert most nincs ideje... meg most nekem sem lenne motorozni... hétközben meg nem vagyok itthon szal ... már várom a jövő 7 végét
Sok sikert! Nekem is kéne már gurulnom, csak kopog a tank, lóvé meg sehol...
ÁÁÁÁÁ megérkezett a cucc végre valahára , most viszem a szerelőhöz szal lehet du már hasíthatok a tevével
Széles utat!
Nem rossz!
Köszike!