Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wow grat....csak ovatosan a nagyvassal
hu de ismerős az a faridom menynit tologattuk má de még mindig nem jó a kva annyát 1× csak beéled má normálisan
megvár rendes karbi
Nem vettem , kaptam használatra stunt motornak csak nemtudom nem lessz e nehéz de erő az lessz benne biztos Átvan alakítva csak karbi meg gyertyabajokkal küzködünk régen ment már Elvileg brutális , hát majd kiderül...
Tényleg sorry! Ha megvárna a polcon, annak örülnék
citrom te meg vettél egy gixert...nem is tudtam ....hány ccm,mien évjárat, képet
Castrol power 1 racing 2t motorolaj eladó msn: aprilia-rs-racing@hotmail.com
Gixerrel is mehetek , azon meg se rendszám meg semmi , nekem se jogsim még 50 re se, se adásvételi se biztosítás és 1100-as , rendőr bekaphattya azzal kapjon el............
hát az keményen odabaszik a pénztárcádnak is ha apriliával jösz sztem jó lesz a szimoval is, takarékosabb,meg azon van világitás iesmi.. apriliád az se villágitás,se adásvételi,se bitrositás ( se jogsi) 150/ 50 is jáccik.. na de szarni rá,megy az a lényeg.. gyeree gixerrel
Hát , holnap hozom haza a simsont , de lehet apriliával megyek h kemény legyek
Amúgy szép jó estét tuaregesek
nekem is faszom kivan már nehogy aszidd Holnap áttolom a szimszédba basszon neki valamit száguldozni akarok
szombat kisujj gecc mivel jösz?
a faszom a gixerbe h nem műxik má volt fizk bélabánál? na mostmek maj késöbb re
Azt akk én mitszoljak? egész délután szaros 1600 ft-ért melóztam , ami hétvégén fél ora alatt eliszok Még azt a qurva GSXR-t sem birom tankolni mert ha tankolok bele fele kifojik
be ne szójjá má az nem elbaszni van azok kivül meg téleg csi pénzXD
Dik még aszonnya csóró , nemtom kinek van a bankba 100 ezer ft-ja ugyhogy be ne szójjá
oks semmi gáz főnökúr... hát nem is nagyon hirdetem aza a helyzet..főleg h montad h érdekel azóta méganynira se.. ak te is csóró vagy? én is eléggé nemnagyon van motozás.. a szimo hátsó gumit megcsinálom,tankolok bele 1 eztesér az sokat megy annyi benzinnel 1 hétig ütöm minden nap még elfogyik
maj szólsz ha kell a cucc,megvár sztem a polcon a karbi
fire papa, ne haragudj, de nem tudom, nálam is ugyanaz van, mint nálad... Üres a tank már több mint egy hete... Ígérgetni meg nem akarok a bizonytalanra... Ha lenne rá vevőd, add el nyugodtan, tényleg fogalmam sincs mikor lesz lóvém, most itt lakok kint fateréknál, mert még távolsági buszra sincs keret. De ha lesz lóvém, és még meglesz addig, szólok! Mégegyszer ne haragudj!
phisoo
karbi? nállam totális anyagi vállság van má, 1 liter benzinre nincs pénzem nem is motorozok mostanába
Aloha mocc társak Nya beletöltöttem a jo kis castrol-t a drágaságba ...ugyh lehet zugatni majd...nya akkor : Vki jön esetleg vmelyik nap vmerre egy karikára? ? ?
hú irtam fél 1kor? fél12kor elaluttam tegnap a tv elött és fél 1kor keltem fel..de oan szinten kómás voltam,hogy nemnagyon emléxem mi volt ..ara emléxem,h mentem aludni,ugynézki irtam 1 ien hatalmas okosságot is
szimojé nem jó hozzá