Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah rég nem láttalak erre felé? Csak nem máshová húz a szíved?
Aloha mocctársak ...domi-fasza lett az ülés majd ha fenn lex a gépeden akkor is kérünk fotot...Tuareg125- nekem bridgeston van a gépeen elöl-hátul,non meg vok elégedve vele,terepen is meg közuton is...bár nézz szét: mytas piacon is...meg manapság elég nagy a választék
Nálunk esik ...Széles utat
Ha kell valakinek valami alkatrész az szóljón mert szinte van mindenem(tuareg rally,wind,af1)
pfu hát passz 20*20*12 monnyuk montam vmit
ahham, kocce nekem 3amperes van benne es a 9 amperesnek kb mekkora a kulso merete?
9ah szoktott lenni az öninditos 125sökbe
nekem 9 ah... elég jól bírja.
hello mindenki!
reg jartam mar errefele...... de msot itt vok, kozben szetszedtem a motort darabokra per pill, es volna egy kerdesem....merthogy a 125os gepeken a vilagitas akksirol megy.....nah es a kerdes resz az, hogy milyen akksitok van? hany amperes? kocce elore is a valaszt.....
amugy mi a palya? vki ujitott vmivel?
okés,
mondjuk van dévaványán egy hely ahol önindítókat újítanak, nekem is ott csinálták és elég profik. igaz hogy elég drágák...
OK!
Holnap lefényképezem egy párhelyen Meg az öninditót is!
Sziasztok és köszi a segitséget !
tegyél föl képet a motorrol és betájoljuk mien pontosan
Szia !
Nemrég vettem hibásan, még nemmerültem bele a javitásba.fogalmam sincs hogy 123 v 127-es a blokk.A srác egy kicsit bekeverte a gyujtás kapcsoló bekötését és azt hiszem hogy hazavágta az állórészt Az öninditónak meg csak annyi a baja,hogyszétment a forgórész első csapágya!kipotyogtak a tűgörgők!A csapágyboltban aztmondták hogy ilyen csapágyat nemtudnak szerezni! !FAB csapágy 310-28 itt kivan törve egy darab a házból de 16mm-es a tengelyméret.nincs valakinek esetleg!?
ugyanaz a gyujtásuk
hat milyen blokkod van? 127, 123? Attól függ milyen állórész kell hozzá...
15-20 körül mennek.. am ugyanaz a 123as és 127es gyujtás
Szia!
nemtudom,hogy a 127-es állórész Jó e nekem!?Meg mennyiért adnád el?
gyújtás állórésze az nincs neki:) meg elado öniditoja sincs aszem,me 1 van neki ,de az az övébe lesz betéve... viszont nekem van 1 állórészem,127esbe való,ha érdekel
....
Szia! van egy tuareg125 spa df 1988-as évjáratu motorom.kellene nekem egy öninditó+ egy állórész!Ird meg hogy mennyi lenne + küldj egy telefonszámot,Ja ha lehet akkor az öninditóról kellenének fényképek is!
Előre is köszi.
agysten
...
..
Most beszéltem tesómmal, ma már nem megyek fel mert holnap csak 2től van órám és reggel mennek fel kocsival így majd ő bevisz... sztem olyan 8-9 felé leszek fenn... de később még pontosítok