Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá érdekel a kép a lendkerékröl?
többieknél még ennyi se
nemsok..mek minyá megfoltozom a szimo hátsókerekét me defekt effekt van
Szasztok srácok...mi a szitu?
kifúrni
dob nélkül zúzod neki?
hát de ha belédkötnek a semmiér, anyáznak neked meg minden, majd megpróbálnak beverni 1et,csak te ügyes vagy és kihajolsz előle,te micsinálsz? megvárod h megverjenek? hát ő nem olyan.. viszaütött neki,megfekütt,kicsit megrugdosta...
Nem tudja Valaki hogy lehet a Tuareg Rally-ból kiszedni a kormány zárat (nincs kulcs hozzá)
szevasztok, fire ismerős a dolog XD
egy fotóért bármit
nem járok én oda túl gyakran... általában bringával szoktam menni
szia dani ....te idejársz esztergomba fotózni magadat ?
akkor nem tévedtem
jaja
egyébként multkor mentél úgy a mocival hogy nem volt rajta dob? mert mintha téged láttalak volna, és elég nagy hangja volt a gépnek
én meg leszoktattam őt a cigizésről...
Nagyon kemény lehet a haverod, ha a földön rugdossa a gyereket....... Ja és persze teljesen "sportszerű"...
robika irjál is a forumba ne csak olvasgasd
aztán monta neki a srác,h azé tutta leverni,me részeg volt..de haverom is segg érszeg volt,ahogy őt ismerem.. me ugy indult az egész,hogy a srác aki belekötött,az 1 csajnak a volt barátja volt,akivel kavart haverom,és ezé elkezdett ugatni havernak.. aztán megakarta ütni havert,haver kihajolt ,és bvert 1 kurvanagyot a csávónak,meg is fekütt rögtön,aszonták még meg is rugdosta a földön és monta,h a kurva anyádat,kellett ez neked?
nya bazze...a vége non jo.. nya mizu? bakker...iet
most eszembe jutott 2 haverom is,akik voltak fenn bulizni és volt 1 kis balhéjuk,de külön külön.,. pnt mind2 ien magyasabb,kigyurtabb fajta, beléjük kötöttek..de mind2 leverte az ellenfelet, 1ik haveromnk elrepett a keze me roszul ütött,és találkozott a gyerekkel a röngenen,akit levert aszonta leült mellé és monta neki,h na mizu?
izgi.
durva lehet élőben egy olyan meccs izgi...
ööö.. leheccséges.