Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van, de egy cseppet messze tőled attól tartok.... Mitöbb, kettő is van! Egyik simsonhoz, a másik az apriliahoz
nincs vkinek 1 lendkerék lehúzója?
na felvettelek én
hát motornál is meglehet csinálni.. am micsináltál 4 blockal? am nem vettél föl msn re,me nem irta ki h felvett volna vki msn re
nézd meg az msn-ed
felvettelek
kocsinál bevált,4motort használtam el 1 számmal..
blockszámot átütni a első lánckeréknél,az a legkevesebb
forgalmi van hozzá? Mert ugye ez rendszámos motornak készül.
az enyém meg széthullott de ha ingyen nekemadod elfogadom.. ahugy meg, mi lenne ha vennél bele 1 komlett blockot, gyujtás karbi nélkül, ami berugos,alaplapod van,és amit vettél lendkerék ,az ugye jó lenne rá... olyan 50körül tudok bele komlett blockot ha érdekel
szerintem külön gombot senkise fog eladni neked me ak az ő kapcsoloját meg székell szedni ugy meg nemsokat ér.. mg most menyit kérjen 1 gombér? 50ft ot:?
tudom hogy mi kell,mivel a kz-böl is ezek kellettek volna.
Nem érdekel már.Megszakad a belem,ha rágondolok mi mindent tettem meg,hogy ide jussak vele.
Lehet veszek egy olyat majd amin még van 6hó müxaki,a jo dolgokat megtartom,és ha megvan a másik átpakolok..
Csak a baj,hogy a válzon minden szép,és jó..
A motor meg egy nagy sz.r
Nincs alkatrész,-)nincs müszaki-)nincs rendszám,névre írás forgalmi.= .....
kipörgött vele rendesen .csak nem tudom mikor mozdult meg rajta a mágnes.
Szerintem mikor betakartak vele..
Én megmondom öszintén,nem adnám oda a régit,mivel olyan gatya hogy nem aludnék nyugodtan.
a lényeget érted..
tudom ezt montam,h megegyezik a gyujtás..ak ez a lendkeék még működött? vagy em pörgött ki vele a motor?
etx supermoto 50es papirokkal nem jó?
Szerintem mar ne bonsd szét. Nekem tetszik a narancssárga. Ha mégis szétbontod akkor engem érdekel egy irányjelző gomb, meg az önindító gomb, de mind két kapcsolóból csak a gomb
jahj dehat mar le vannak fujva az idomok nem?
kiborult a bili, Vettem egy lendkereket és ezzel 220e ftbe lépett a projectem.
Mivel senki nem tudott felvilágosítást adni,hogy milyen a motorblokk (utobb kiderült hogy r127 )
megvettem a 123-ra valo kereket.. ami mellesleg kiderült hogy nagyon nem odavaló,mármint a fogas..
A lendkerék jo lenne..
xyz..
Meg ha megcsinálom a motorját ami kb 70e ft,és még hol van a papírja müxaki stb
Szal sok.. 300e lenne a vége.. Ha lenne ugye alkatrész,de hát ebbe az országba senki nem bont
tuareg windet amiben csak önindítos rotax 127-s blokk van..
Hát akkor én elkezdem. Jol bele s... az egészbe..
Hát tömören ezért.
és végül is mért lett bontásra ítélve a kis drága? ha nem titok...
én..
Ezt a motort inen csinalta valaki a fórumról nem?
105km /h Tegnap kérdeztem tölled hogy kell-e a 123 lendkerék ami hibátlan,és ugyanakkora mint a 127-é
minden jeladó meg1ezik rajta. Csak a fogaskoszorut kell lehúzni rolla..
hello bocs ha nem ide tartozik de nekem nagyon kellene egy A1-el vezethető Tuareg Rally vagy méginkább RX! (van egy DT-m, arra fizetnék rá, vagy ha eladom akkor csak kp) csoola@freemail.hu az msn és e-mail is!
jah meg a DT 80-as és önálloan is elado
bocs az offért
hú hát téleg nincs a legjobb állapotba és neked ezzel még ment a motor?
ez a meglévö törött