Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy mnégsem, akkor viszoont!
tegyél mostmá 1 képet magadról.. vagy adatlapodon az a k1 - tájbox -kickbox-bushido- birkozo- boxolo testépitő izomálllat keménycsávó az te vagy?
mien videodra irtam,én má nem emléxem áh mter ebbe beletörődött,hogy motorozás az van,és lesz is..
hihi...te non kész vagy
nem is tudod. lehet tényleg.
ilyet meg ki mondott...mert sztem senki
meee kicsiii vagyok?
léptem szevasztok,
mi van?
most azé mer kicsi vagyok meg tsúnya...
vállveregetés jol van oksa...
há nem? aki szeret velünk tart vagymi.. erőteljes vállveregetés minden kedvesenírónak nálam.
vagyis jokat írt...
micsoda szöveg...szimpatikus csávo vagy...mert jol pontozott
na mek sütök szelidgesztenyét,most loptam az este
de te amúgy is szimpatikus csávó vagy... asszem pozitívakat írtál a videóimra.. kedvellek. ha anyád cicózi kadd meg nek ia számom, és egyetemre járok megmagyarázom neki miért nem veszélyes arányában, és miért jobb.
rendben bocsi csak eszembe jutott,de am teljesen jogos,amit irtál,mindenkinek van 1 hobbija,amit szeret csinálni gondlom a te élettársadnak is van...
hát babám.. a kor.....
megpróbálok leszokni róla majd.. hát igen,sőtt még büdös is anyámnak ezt fogom mondani ha mondja h veszélyes a motorozás amikor megláttam ,h ezt irtad ugyelkeztem röhögni
megvan a rotax 123 még, hibátlan mindene. Csak lekell kapni rolla a fogast..
Érdekelne?
nya jo fire...erröl inkább ne beszéljünk ok?
mért?semmi olyat nem mondtam amit nem tudna és nem igaz...ha vki nem fogad el a szenvedélyemmel együtt az már régen rossz...és szedheti a motyoját és csá...
hát ha halott a mágnes belseje is ak nemokat,csak ha a fogaskoszoru lenne lehalva ak lehet érdekelne a lendkerék.. kissebb gondok akattak a mostanival