Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, igen veszélyes dolog, határozottan lebeszélném az embereket róla. undorító szkás és még káros is.
reméljük az élettársad nem olvasgatja a forumot
hát persze, ez nálunk is van,anyám az parázik a motorozástól,de belátat szerencsére, hogy nekem e mien fontos,hogy motorozzak,és annak ellenére ,hogy nagyon félt, próbál támogatni lehetőségeihez képest a motorozásban...
már pedig várnod kell holnapig vele,mert ma már nem megyek le a mühelybe.
MIért vagy annyira kíváncsi rá?
Mit javít ez?

és ak mit javasolsz,szokjunk le a szarásról?
hát figyejj, te tudod én nem szólok bele azzal hogy motorozok,meg ahogy motorozok( 1kerp meg iesmi) én azzal vállalom ennek a veszélyét, ez benne van a pakliba, senki se szeretne lebénulni,meghalni ezér az tény...
mindenesetre én semmien körülmények közt nem adnám fel ezt az életérzést...és senkiért
én nem mondom h nem idetartozo téma...csak ez az ö élete...és ha neki így jo ...el kell fogadni...mien ember más...és bíztos mindenkiért van aki aggodjon...meg vigyáztok arra aki mögöttetek ül
máshogy gondolkoztok mint én...
ez motortéma volt szalll.. és sztem sokunkat érint a hozzátartozói aggódás...
jó értem én h első szerelem meg minden,de azé ak is, a motorozás az motorozás az 1 életstilus..
srácok sztem ne vitassuk meg más magánéletét...
hagyományos szülésbe biztos belehalna, de császárral talán, egyébként meg ez nem örökletes betegség, de akkor sem vagyok benne biztos hogy a gyerek megkapna mindent amíg fejlődik, nem tudom...
de akarom
őőőő igazad van . én is ugy élem az életet hogy ne hagyak ki semmi jót
hát jó igy azé érthető ,h ovatos vagy vele a motorozással,de azé h te is lemondj a motorozásról
a szarás is veszéles dolog ám! tod hányan kaptak aranyeret közben?
nem valószínű hogy lehet gyereke...
és igen VELE AKAROM LEÉLNI AZ ÉLETEMET
és én meg lemondanék...
de nem kell, csak egyenlőre szüneteltetem, majd ha lesz pénzem rendes védőcuccokra és egy nagyon jó állapotú gépre akkor majd motorozok, de forgalomban akkor sem...
mért nem?egyszer élünk ezen a Földön...akkor meg tudni kell élni...mert mit sem ér ha nem azt csinálod amit szeretsz...és nem ugy ahogy szereted...vagy nem?Persze ez csak az én szerény véleménye....lehetnek más nézeteid
hát figy.. most kérdezhetném, hogy egy yilen lánnyal akarod leélnbi az életed? képzeld ha a ygereke is iylen lesz.. kegyetlenül hangzik, de ha belegonodlsz....
ne akard látni,..
nem csak egy csaj...
nem...
ez olyan hogy nagyon gyengék az erei, könyen elszakadnak... elég gáz egy betegség...
gondolod