hát persze, ez nálunk is van,anyám az parázik a motorozástól,de belátat szerencsére, hogy nekem e mien fontos,hogy motorozzak,és annak ellenére ,hogy nagyon félt, próbál támogatni lehetőségeihez képest a motorozásban...
hát figyejj, te tudod én nem szólok bele azzal hogy motorozok,meg ahogy motorozok( 1kerp meg iesmi) én azzal vállalom ennek a veszélyét, ez benne van a pakliba, senki se szeretne lebénulni,meghalni ezér az tény...
én nem mondom h nem idetartozo téma...csak ez az ö élete...és ha neki így jo ...el kell fogadni...mien ember más...és bíztos mindenkiért van aki aggodjon...meg vigyáztok arra aki mögöttetek ül
hagyományos szülésbe biztos belehalna, de császárral talán, egyébként meg ez nem örökletes betegség, de akkor sem vagyok benne biztos hogy a gyerek megkapna mindent amíg fejlődik, nem tudom...
és én meg lemondanék...
de nem kell, csak egyenlőre szüneteltetem, majd ha lesz pénzem rendes védőcuccokra és egy nagyon jó állapotú gépre akkor majd motorozok, de forgalomban akkor sem...
mért nem?egyszer élünk ezen a Földön...akkor meg tudni kell élni...mert mit sem ér ha nem azt csinálod amit szeretsz...és nem ugy ahogy szereted...vagy nem?Persze ez csak az én szerény véleménye....lehetnek más nézeteid
hát figy.. most kérdezhetném, hogy egy yilen lánnyal akarod leélnbi az életed? képzeld ha a ygereke is iylen lesz.. kegyetlenül hangzik, de ha belegonodlsz....
MIért vagy annyira kíváncsi rá?
Mit javít ez?
és ak mit javasolsz,szokjunk le a szarásról?
és igen VELE AKAROM LEÉLNI AZ ÉLETEMET
de nem kell, csak egyenlőre szüneteltetem, majd ha lesz pénzem rendes védőcuccokra és egy nagyon jó állapotú gépre akkor majd motorozok, de forgalomban akkor sem...
ez olyan hogy nagyon gyengék az erei, könyen elszakadnak... elég gáz egy betegség...